EEN KLEINE BLIK IN ONZE WOONKAMER!

EEN KLEINE BLIK IN ONZE WOONKAMER!

Alweer een tijdje geleden gaf ik je een kleine kijk in onze keuken en in onze hal. Omdat dit soort artikelen ontzettend goed in de smaak vallen en ik zelf ook erg dol ben om bij andere binnen te kijken leek het mij wel weer leuk om z’n artikel te maken.

Tijd om daarvoor de woonkamer in te duiken en het een en ander voor jullie op de foto te zetten. Benieuwd naar onze woonkamer? Kijk snel verder!


De hangstoel komt van Xenos, het kussentje met tijgers is van de Sissy Boy en het bijzet tafeltje van Riverdale.

Sindskort hebben we de hangstoel van boven naar beneden verplaatst. Hij hing altijd boven op de slaapkamer maar omdat we er vrijwel nooit gebruik van maakte en dit toffe item alleen maar s’avonds zagen besloten we hem te verplaatsen. En ik ben super blij met deze set omdat het heel gezellig staat zo in onze woonkamer.

In het begin dachten we nog, waarschijnlijk ga je er alsnog niet in zitten, maar dat doen we dus wel. Het zit heerlijk met een kussentje in de rug en de beentjes op de poef. Je kunt er heerlijk in lezen en ik eet mijn ontbijtje er ook graag. Ook Iefje vind het heerlijk om er lekker in de slapen.

Het ladertje met lampjes is van Kwantum, Houten bank is van Xenos, gele vaasje is van H&M HOME en de overige items van Sissy Boy.

De eettafel heb ik vrij rustig qua decoratie omdat we er bijna elke dag wel aan eten en het niet echt handig is om alles steeds weer te plaatsen. Ik heb er een paar mooie boeken op liggen en een vaasje met op dit moment prachtige pioenen.

Het enige wat ik minder vind aan dit gedeelte zijn de IKEA stoelen. Deze zijn dan wel tijdloos’ en vallen ook niet echt op aan de tafel, ik vind ze op een of andere manier niet mooi. Af en toe kijk ik dan ook naar andere eettafel stoelen maar heel eerlijk, ik word van heel veel stoelen niet echt enthousiast. Aan de andere kant van de tafel heb ik een houten bankje staan en dit is mijn favoriete plek. Het bankje staat perfect in huis en omdat ik er wat heerlijke kussens op heb liggen zit het ook nog is fijn.

Het giraffe kleedje is van Doing Goods. De ronde poef is van Intratuin.

Het giraffe kleedje van Doing Goods vind ik echt geweldig en echt een Eye-catcher in huis. Ik word iedere dag weer blij van dit kleedje en hij staat zo gezellig bij de hangstoel.Wat voor stijl heeft jouw woonkamer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 25 april 2022 / 18:31

  Wat een gave woonkamer! Leuk om een inkijkje te krijgen. Hier kan ik zelf ook weer inspiratie uit halen.

  Met vriendelijke groet,

  Carla

 2. Dina
  18 juni 2019 / 10:12

  Wat een heerlijk interieur heb je!

  • Laura Louise
   Auteur
   18 juni 2019 / 10:12

   Dankjewel 😀

 3. 15 juni 2019 / 09:33

  Heel gezellig en mooi ingericht. Helemaal mijn stijl.

  • Laura Louise
   Auteur
   16 juni 2019 / 09:53

   Dankjewel 😀 Leuk om te lezen dat het ook jouw stijl is!!

  • Laura Louise
   Auteur
   15 juni 2019 / 07:45

   Dankjewel 😀

 4. 14 juni 2019 / 22:15

  Wat heb je toch een perfect gestylde woonkamer zeg! Echt helemaal in mijn straatje wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram