Een kleine blik in onze hal!

Een kleine blik in onze hal!

Op Instagram plaatste ik afgelopen week een foto van een gedeelte van onze hal. Zoals jullie weten ben ik gek op interieur en zorg ik ervoor dat ieder hoekjes in huis er leuk uit ziet.

Dit bracht mij op het idee om er een blogpost over te maken en hier te delen. Onze hal is vrij groot en ruim opgezet waardoor we de mogelijkheid hadden om er een leuk gedeelte in te maken. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kijk mee!Zoals ik al zei is onze hal dus vrij groot en heeft het genoeg ruimte om er wat mee te doen. Ik heb er een mooie side tabel staan met een grote spiegel wat natuurlijk niet kan ontbreken in een hal. Een ideale plek waar je even een laatste blik kunt werpen en je spulletjes even snel neer kunt leggen.

Toen wij het huis kochten zat er een mega kapstok in de gang die voor 2 personen veel te groot was. Hoe meer ruimte je had, hoe meer je er ging opbergen en omdat het een ‘open’ kapstok was, oogde het al snel rommelig. Nu was er nog een kast ruimte die perfect was om als kapstok te gebruiken en daar hebben we alles heen verplaats. Met als resultaat een vrij grote diepe hoek om iets leuks mee te doen.

Omdat ik het handig vind om even rustig mijn tas te kunnen dumpen, mijn schoenen aan te doen leek het mij een leuk idee om er een bankje neer te zetten met opbergruimte voor sjaals, handschoenen en noem maar op. Zo gezegd zo gedaan en vriendlief is wezen knutselen met steigerhout en maakte op maat een perfect bankje. Ik shopte er wat leuke spulletjes bij en dit werd het resultaat.

Dit hoekje is nu al een jaar in gebruik en wat ben ik er dol op, iedere keer ben ik bij dat we die ‘lelijke’ kapstop hebben weggehaald en het open te maken voor zoiets. Het is een plek waar ik altijd mijn boodschappen tas even snel kan neerzetten, onze schoenen aandoe en natuurlijk voor Iefje een lekker plekje om even te chillen.

Ik krijg heel vaak de opmerking als mensen over de vloer komen dat de lijstjes scheef hangen. Dat heb ik bewust gedaan omdat het ik veel speelser vind staan!


Bij de kwantum kocht ik leuke kussentjes voor erop. 3 vierkante stoelkussens die perfect naast elkaar passen en 3 leuke rechthhoekige kussentjes voor bovenop!

Het oker gele mandje kocht ik vrij lang geleden bij de H&M Home, ik ben bang dat deze er niet meer is. Het vilten Uiltje kwam ik vorig jaar tegen tussen de sale bij de Sissy Boy. Hij lag heel eenzaam alleen en daarom nam ik hem mee naar huis. Hij is zo schattig en staat heel gezellig op de bank! Het rieten tasje komt van Dille & Kamille en is mijn ‘kleine’ boodschappen tas.

Het hangplantje is een chinees lantaarnplantje en kocht ik als mini bij de Intratuin. In de 2 jaar dat ik hem heb, is die echt mega lang geworden en moet ik hem geregeld bijknippen. De lijstjes komen van de Action, de kaarten die erin zitten zijn van Buiten de Lijntjes!


Wat vind jij van dit hoekje in mijn hal?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 10 maart 2019 / 19:46

  Een heel leuk hoekje in je hal! Het inspireert me om onze hal aan te gaan pakken als is het wel een hele kleine ruimte.

 2. Kim
  10 maart 2019 / 10:51

  Wat ziet dat er gezellig uit!!

 3. 10 maart 2019 / 10:43

  Wat heb je een prachtige hal zeg. Nooit gedacht dat ik dat ooit tegen iemand zou zeggen, maar ik meen het wel. Je hebt zo’n mooie interieurstijl. Heel smaakvol.

  • Laura Louise
   Auteur
   10 maart 2019 / 10:51

   Ah dankjewel Nicole, heel leuk om te horen 😀

 4. 9 maart 2019 / 19:17

  Wat mooi zeg! Ik vind die schilderijtjes overigens heel leuk zo scheef, doet me denken aan Alice in Wonderland! Ik ga ook eens kijken naar een bankje voor in de hal, vind ik wel een goed idee. Heb er nu een kleedje liggen, maar zo’n bankje is inderdaad gelijk ook een handige opbergruimte. Thanks voor de tip! <3

 5. 9 maart 2019 / 12:12

  Wat een super leuk hoekje heb je er van gemaakt! Mijn hal is niet zo heel bijzonder en oogt ook wat rommelig door alle jassen aan de kapstok. Toch heb ik ook mijn hal wel wat aangekleed met een mooie spiegel en kastje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram