Een kijkje in mijn werkkamer! + Kortingscode!

Een kijkje in mijn werkkamer! + Kortingscode!

Het is een vraag die ik vaak krijg, of ik weer een kijkje wil geven in mijn huis. Iets wat ik in het verleden een stuk vaker deed omdat ik ook graag interieur dingetjes deelde, maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik dat een stuk minder ben gaan doen.

De reden is omdat ik zelf nog met wat dingen in huis bezig ben en het liever eerst allemaal af zie voor ik iets daadwerkelijk deel. Ieder geval een huis is volgens mij nooit af dus het is maar is tijd om een update te geven. Vandaag neem ik je mee in mijn werkkamer.


Mijn werkkamer is natuurlijk de plek waar ik heel wat uurtjes in doorbreng. Zoal voor mijn werk als vormgever als mijn werk als blogger. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat deze ruimte comfortabel is en een plek is waar ik graag kom. Ik had 1 wens toen ik deze kamer ging inrichten en dat was een groot bureau. Het was even zoeken maar uiteindelijk viel mijn oog op een grote eettafel van de IKEA. Ideaal voor mij als bureau omdat ik vaak in de weer ben met veel spulletjes en papieren en ik vind het dan fijn als ik alles goed kan ordenen om mij heen.

Ik hou er niet van als een ruimte onrustig is en daarom heb ik ervoor gekozen om niet al teveel poespas neer te zetten qua decoratie enzo. Eerder vond ik het leuk om wat spullen wat ik heb gemaakt neer te zetten als een soort van trofeeën maar daar ben ik mee gestopt. Het hoognodige is zichtbaar en in handbereik, de rest heb ik lekker opgeborgen.

Wat ik zelf ontzettend leuk vind aan mijn werkkamer zijn de 2 platen aan de muur. Ik vond het lastig om te kiezen wat ik graag aan de muur wou hebben omdat het snel teveel en te onrustig wordt. Ik vind muren waar een complete gallery hangt bij andere vaak leuk staan, maar voor mij zelf is het te onrustig.

Ik heb er dan ook voor gekozen om 2 prachtige posters neer te hangen van Gallerix. Gallerix heeft in haar webshop veel te veel mooie posters en het duurde dan werkelijk waar 3 dagen voor ik uiteindelijk de keuze had gemaakt. Ik kon gewoon niet kiezen welke ik nou het mooiste vond en ook passend bij mijn werkplek. Uiteindelijk ben ik gegaan voor deze 2 platen met daaromheen mooie houten lijsten. Ik ben er echt ontzettend blij mee want het maakt de ruimte precies op de manier hoe ik het zie af. Als ik nu een meeting heb via de computer of aan het face timen ben hoor ik constant leuke complimenten over de posters. Het is een mooie toevoeging aan deze ruimte door middel van de subtiele kleuren en de houten lijsten die weer in dezelfde tint terug komen in mijn bureau.

Verder heb ik nog een grote poster met een tekening van een vrouwen lichaam op mijn bureau staan, de Curved Lines No1 poster. Ik vind dat schilderijen en posters niet altijd opgehangen hoeven te worden. Net als in mijn slaapkamer heb ik een aantal platen gewoon los staan. De poster met het lichaam van de vrouw erop is ontzettend clean en vond ik dan ook perfect staan op mijn bureau. Het geeft iets meer aan de grote ruimte zonder dat het te druk voor mij is.

Het enige wat ik nou graag zou willen is een mooie hoge plant. Ik ben gek op planten en mijn huis staat er vol mee. Toch ontbreekt er nog een op mijn werkkamer en het liefst eentje die al lekker hoog is dat ik een soort van ‘boom’ idee ervan krijg. Straks als het wat lekkerder weer is ga ik weer naar lekker op pad naar de tuinwinkels opzoek naar de perfecte plant voor in mijn werkkamer.

Heb je ook een fijne werkplek of studieruimte maar kan het nog wat aankleding gebruiken? Dan raad ik je aan om even moment te pakken en een blik te werpen in Gallerix. Je kunt hier de mooiste posters bestellen om jouw eigen galerij te maken met verschillende formaten of net als ik gewoon te gaan voor strak en simpel.

En om je nog een leuke extra te geven mag ik in samenwerking met Gallerix een kortingscode aanbieden van maar liefst 30% korting over je bestelling heen. Hoe tof is dat! Gebruik hiervoor de code: fablouisenl30


Heb jij een fijne werkplek?
Vind jij kunst/posters aan de muur in huis leuk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram