Een kijkje in mijn slaapkamer!

Een kijkje in mijn slaapkamer!

Een tijdje geleden kwam ik op Pinterest een inspiratie foto tegen waar ik helemaal verliefd op werd. Het ging om een sfeer beeld van een kamer met daarin een bamboe trapje versierd met witte licht bolletjes.

Ik vond het zo leuk dat ik dat ook in mijn kamer wou creëren. Zo gezegd zo gedaan en ik dan ook direct opzoek gegaan naar een leuke bamboe trap en licht bolletjes om het na te maken. Al vrij snel had ik de items bij elkaar en heb ik er direct maar een grote najaarsschoonmaak van gemaakt. Benieuwd hoe het er nu allemaal uitziet? Kijk mee!

1Mijn kamer is echt de plek waar ik een hoop uurtjes per dag doorbreng. Niet alleen om te slapen maar ook om te werken aan mijn blog en grafische opdrachten. Ik hou van een gezellige omgeving die en laten lichtjes daar extra voor zorgen. Het mag van mij wel vol staan maar het moet wel allemaal netjes en schoon zijn.

3

5

4

De bamboe trap heb ik gekocht bij de Leen Bakker en de lichtjes komen uit de gadget webshop CoolGift.com. Hierop staan onwijs veel leuke cadeautjes voor jezelf en andere en ook deze Happy Lights in de variant ‘Snowball’ komen daar vandaan. Deze bolletjes heb ik over de trap gedrapeerd en vervolgens nog een beetje aangekleed. Ik denk dat ik de komende tijd de lichtjes veel aan heb om de grijze dagen wat gezelliger te maken!

PicMonkey Collage

Hou jij er ook zo van om je kamer gezellig en sfeervol te maken? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

25 Reacties

 1. 22 september 2015 / 17:04

  Wat een leuke kamer heb je! Die lichtjes zijn echt heel tof!

 2. 22 september 2015 / 07:17

  Aaaah wat staat dat ontzettend pretty en sfeervol! Je hebt echt een prachtige kamer om trots op te zijn <3

 3. 21 september 2015 / 15:43

  Dat met die trap en lampjes heb ik ook weleens voorbij zien komen op Pinterest. Tof dat jij dat hebt nagemaakt! Vind het er erg sfeervol uitzien. Maar je hebt sowieso een prachtige kamer zo te zien!

 4. 21 september 2015 / 10:17

  Ziet erg vrouwelijk en schattig uit, zoals een blogger hoort te hebben.;-) complimenten, mijn slaapkamer is best mannelijker vergeleken met jouw. Hihi.

 5. 21 september 2015 / 09:07

  Wauw wat heb je een super gezellige slaapkamer!

 6. Lisette
  20 september 2015 / 22:47

  Mooi! Ik hou er wel van als verschillende stijlen worden gecombineerd!
  That being said….I love Pinterest!! Zoveel inspiratie <3

 7. 20 september 2015 / 21:35

  Wat leuk dat je ons een kijkje laat nemen in jouw kamer. Ik vind vooral de lichtjes het super gezellig en knus maken!

 8. 20 september 2015 / 21:23

  Wauw, ziet er echt prachtig uit! Ik wil binnenkort graag mijn kamer veranderen en die trap is echt een leuk idee zodat ik daar al mijn prachtige tassen aan kan hangen/knopen. Die bollampjes zijn erg leuk! Ik ben nog op zoek naar nieuwe verlichting voor sfeer dus zeker weten dat ik deze ook ga aanschaffen! Je hebt echt een prachtige kamer, vooral je kaptafel is zo mooi! 🙂
  liefs

 9. 20 september 2015 / 19:48

  Die lampjes maken het inderdaad heel gezellig, leuk!

 10. 20 september 2015 / 19:18

  Wat heb je een ontzettend leuke kamer zeg.

 11. chucky1012
  20 september 2015 / 18:52

  Zo mooi!

 12. 20 september 2015 / 18:35

  Je kamer ziet er zo mooi uit <3 Die bolletjes lampen vind ik zo sfeervol 🙂

 13. 20 september 2015 / 16:41

  Het ziet er supergezellig uit 🙂

 14. 20 september 2015 / 15:41

  Het ziet er super gezellig uit, wat heb je een prachtige kaptafel! 🙂

 15. 20 september 2015 / 12:28

  Mijn kamer is vooral heel opgeruimd, ik heb één turqoise wand en daar ben ik wel echt verliefd op haha. Ik heb er wel dingen staan die bij me horen, zoals mijn nagellak rek, mijn beauty hoekje enzo. Maar dit vind ik erg leuk staan!

 16. 20 september 2015 / 12:26

  Leuke kamer heb je. Zo’n bamboo trap vind ik erg leuk :-)!

 17. 20 september 2015 / 11:20

  Wat een leuk idee! Ziet er zeker heel erg gezellig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram