Een gezonde levensstijl met sport en de juiste voeding!

Een gezonde levensstijl met sport en de juiste voeding!

In een nieuw jaar besluit je altijd direct gezond te beginnen. Beter op je voeding letten, misschien wel beginnen met een dieet en meer bewegen.

Ook heb ik besloten dit jaar te beginnen met sporten. Iets wat ik eigenlijk al heel vaak heb besloten maar toch weer liet gaan. Toch ben ik nu op een punt dat ik mij qua spieren sterker en strakker wil gaan voelen. Ik merk namelijk dat ik echt een slappe pudding eigenlijk ben en wat spiertrainingen zal mij goed doen.


Beginnen met sporten betekent ook opzoek naar leuke sport outfits. Ik heb een tijdje aan Yoga gedaan en ik vond het altijd extra leuk om voor die gelegenheid kleding te kopen. Nu het inschrijfformulier van de fitnes de deur uit is, heb ik als voorbereiding ook alvast wel een leuke sport outfit verdient!

Onderstaande sportkleding zijn mijn favorieten en afkomstig van H&M en Hunkemöller. Hier heb je zoveel toffe fashionable sportitems dat sporten gewoon een feestje wordt!


Een gezonde levensstijl met de hulp!

Naast sporten is voeding ook heel belangrijk want alleen met het trainen van je spieren red je het niet. Qua levensstijl leef ik best gezond en dat komt voornamelijk omdat mijn vriend heel erg op zijn voeding let en veel met sport bezig is. Vanzelfsprekend dat ik daar ook zoveel mogelijk in mee ga omdat onze boodschappen er helemaal op zijn aangepast. Nu moet ik zeggen dat ik heel af en toe na een dag werken de verleiding van iets lekkers vaak niet kan weerstaan. Ik beloon mezelf vaak met een lekkere reep chocola en zodra ik ergens koffie ga drinken vind ik het moeilijk de zoetigheid te weerstaan.

Bron

Maar in het algemeen ben ik tevreden over mijn voeding en merk ik dat mijn lichaam dat ook is. Vooral nu ik meer wil merken aan mijn spierkracht is het belangrijk om de juiste voedingstoffen binnen te krijgen zoals eiwitten en dat is mooi meegenomen dat mijn vriend dat al heel wat jaren doet en ik er mooi op mee kan liften met zijn kennis.

Heb je er meer moeite mee om dit aan te pakken en heb en wil je ook een gezonde levensstijl proberen op te bouwen, dan kun je ook het eiwitdieet proberen.


Door dit dieet ga je leren om anders en gezonder te eten. Je gaat vooral minder onnodige koolhydraten binnenkrijgen en meer belangrijke eiwitten. Dit zijn de bouwstoffen voor meer spieropbouw en onderhoud in je lichaam. Omdat het de bedoeling is dat je na het volgen van het proteïnedieet je behaalde gezonde leefstijl blijft behouden, is het dieet opgedeeld in vier fases. Deze helpen je stap voor stap op een verantwoorde manier het dieet te volgen en te behouden. Er is ook een speciaal startpakket om 7 dagen kennis te maken met 35 verschillende eiwitrijke en verlaagd aan koolhydraten producten. Zo kun je eigenlijk direct een voorproefje krijgen en zien of het iets voor je is!


Let jij erop of je gezond genoeg eet?
Doe jij aan sport?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 30 januari 2019 / 22:19

  Ik eet best wel veel voor mijn doen geloof ik! Maar gezond eten vind ik best wel moeilijk!

 2. Kim
  30 januari 2019 / 13:45

  Wat een leuke sportkleding heb je uitgekozen! Love it!

 3. 29 januari 2019 / 14:40

  Ik vind gezond eten nooit moeilijk, maar de motivatie vinden om te sporten… Super leuk outfitje ook, ben gek op roze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram