Een gezond en lekker tussendoortje!

Een gezond en lekker tussendoortje!

Wanneer een nieuw jaar aanbreekt beginnen we allemaal aan onze goede voornemens. Beginnen met sporten, gezond eten, om de dag een stofzuiger door het huis, niet meer mopperen om kleine dingen en nog meer genieten van het leven.

Ook ik heb dit jaar een aantal puntjes waar ik mee ga beginnen. Zo ben ik lid geworden van een leuke Yoga school en wil ik meer letten op mijn eetstijl.

p2Als je mij namelijk een beetje kent dan weet je dat ik echt dol ben op suiker. Ik vind het heerlijk om lekkere koekjes te eten, taartjes en te genieten van een stuk chocola. Daar moet een klein beetje verandering in komen op een prettige manier die bij mij past, dus wel lekkere koekjes maar dan net wat gezonder en minder suikers. Iets lekkers dat ik mee kan nemen naar mijn werk en wat ik kan snoepen tussen het werken door als ik trek begin te krijgen. En ik denk dat meer mensen hier opzoek naar zijn!

Nu wist Peijnenburg dit ook en is met de tijd mee gegaan om een product te ontwikkelen die een stuk gezonder moet zijn om lekker te snoepen, namelijk de Peijnenburg Zero. We kennen allemaal wel de plakken ontbijtkoek van Peijnenburg die je wel is neemt met een lekker kopje thee. Ik vind het heerlijk en zie het ook vaak genoeg thuis bij ons in de la liggen. De normale ontbijtkoek die we allemaal kennen is gezoet met zoete stroop uit granen maar de nieuwe Zero% is gezoet met de natuurlijke suikervervanger Xylitol. Het is de eerste ontbijtkoek zonder toegevoegde suikers, het kleine beetje suiker dat er nog in zit komt van nature voort uit rogge.

p3

Daarnaast is Peijnenburg Zero ook nog is door de Consumentenbond uitgeroepen tot het meest gezondste tussendoortje. Klinkt dat niet goed in de oren? Nu nog wel even de smaaktest, want is de koek nog wel net zo lekker als die was? JA! Hij smaakt ietsje anders dan je gewend bent waarschijnlijk maar de smaak is niet verkeerd en nog steeds lekker vertrouwd! Een plak van deze koek gaat voortaan mee naar mijn werk, ik zit namelijk de hele dag op kantoor achter de computer, minder suiker eten kan dan ook zeker geen kwaad. Als het dan ook nog lekker is, teken ik er helemaal voor!

p1

Meer informatie over de nieuwe ‘gezonde’ ontbijtkoek van Peijnenburg vind je op  www.peijnenburgzero.nl

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 17 januari 2016 / 00:37

  Ik ga hem eens opzoeken in de winkel. Ik ben ook beter aan het letten op wat ik eet, maar nadat het al een maand best goed ging, merk ik nu dat ik steeds vaker behoefte heb aan iets tussen door. Maar dan wil ik het wel verantwoord/gezond hebben.

 2. Catho
  16 januari 2016 / 10:50

  Heb hem al een paar keer in de winkel zien liggen maar nooit meegenomen. Volgende keer toch maar doen want je hebt me nieuwsgierig gemaakt. 🙂
  liefs Catho

 3. 16 januari 2016 / 09:30

  Wat een goede tip! Zelf eet ik nooit ontbijtkoek, maar mijn vriend eet het wel heel graag. Ik ga dit een keertje voor hem meenemen, ben benieuwd wat hij er van vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram