Een droomreis naar Ibiza!

Een droomreis naar Ibiza!


De zomervakantie komt weer langzaam inzicht en daarom wordt het hoogtijd om alvast wat vakantie inspiratie op te doen. Want waar gaat de reis dit jaar heen?

Over een aantal dagen ga ik een paar dagen naar Londen maar  ik zou graag ook nog een weekje genieten aan het strand samen met mijn vriend. Maar hoe kies je nou de juiste bestemming? Ik zelf vind het heel belangrijk om een bestemming te kiezen die echt bij je past. Een vakantie waar ik lekker kan genieten op het strand en waar ik kan uitrusten, een mooie stad hebt en een vrij gevoel.

Ik ben opzoek gegaan naar bestemmingen die mij wel heel erg tof leken en eigenlijk was ik er direct over uit dat Ibiza wel heel erg aantrekkelijk is om naar toe te gaan.

foto1Bron foto: Zoover.nl

Waarom Ibiza?

Ibiza ken ik van TV, van de serie Verlieft op Ibiza en wauw, wat een prachtige bestemming. Alleen al het mooie weer, de mooie omgeving en natuur lijken mij helemaal geweldig. Ik denk dat Ibiza echt een plek is om heerlijk te ontspannen. Daarnaast is het de plek waar je geweldig kunt uitgaan, maar ook kunt ontspannen aan 1 van de stranden en kunt genieten van de mooie historie.

De Hippiemarkt

Als ik alle verhalen op internet mag geloven is de hippiemarkt een van de topatracties op Ibiza en moet je die een keer gezien hebben. Op de hippiemarkt zijn allemaal handgemaakte items verkrijgbaar van het eiland en dat is natuurlijk een heel tof aandenken om mee naar huis te nemen.

foto2Bron foto: Ibizaruralvillas.com

 ♥ Heerlijke stranden

Op Ibiza heb je een verschillende stranden waar je best een aantal uurtje kunt doorbrengen. Een van de bekende is Platja d’en Bossa het langste zandstrand waar je heerlijk onder een parasolletje op je handdoek met een cocktail in je hand kunt genieten van het zonnetje en een duik in de zee. Ik droom al even weg…

Een shopping walhalla

Na wat enige onderzoek kom ik er al snel achter de Ibiza een echte shopping walhalla is. Wat je ook zoekt, van High Fashion tot Vintage, voor iedere is er wat wils. Daarnaast kan je het shoppen goed combineren met de bijzondere oude steden en bezienswaardigheden die je op het eiland kunt vinden. Wat cultuur snuiven kan nooit kwaad en daarnaast heb je direct de mogelijkheid mooie foto’s te maken om thuis te laten zien.

foto3Bron foto: Company.co.uk

Kortom volgens mij is Ibiza een heerlijke vakantie bestemming en ik hoop er zeker een keertje heen te gaan om de echte Ibiza -Feeling te ervaren!

Heb jij al een reisbestemming in gedachten?
Ben jij wel is op Ibiza geweest?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram