Een Aroma Diffuser in huis!

Een Aroma Diffuser in huis!

Ik loop altijd een beetje achter alle trends aan want volgens mij zijn de aroma diffusers al een tijd hot en een musthave om in je interieur te hebben. Ieder geval voor mij pas sinds kort helemaal een happening want ik heb ze pas kortgeleden ontdekt en ik ben er helemaal weg van.

Een paar weken geleden ging ik namelijk naar de schoonheidssalon van mijn beste vriendin en daar stond een heerlijke aroma diffuser op de toonbank te geuren. Ik raakte direct ontspannen aan de geur en ik dacht, ‘dit wil ik ook in huis’.


Een aroma diffuser is namelijk een apparaat die door middel van een mist en een heerlijke geurolie namelijk je kamer vervult met je favoriete geur die ervoor zorgt dat niet alleen de ruimte heerlijk ruikt, maar ook zorgt voor een ontspannen gevoel dat zelfs stress verlicht.

Je hebt namelijk allerlei soorten geurtjes die je in etherische olie hebt zoals, tea tree, lemon, eucalyptus, lavendel, kaneel, sinaasappel en noem maar op. Je kan het niet zo gek bedenken of er is een heerlijke geur voor in je aroma diffuser te krijgen.


Ik heb een Aroma Diffuser van LimberLux met een mooie houtlook uitstraling. De Aroma Diffuser van LimberLux bevat 7 verschillende LED kleur lampen in 2 intensiteiten. Hierdoor kun je hem ook nog qua sfeer helemaal aan je gevoel en wensen aanpassen. Hoe leuk is dat? Door wat water en een paar etherische olie druppeltjes in de diffuser te doen, komt er een mist vrij dat zich door de ruimte verspreid.

Het apparaat is ontzettend makkelijk in gebruik. Bij de diffuser zit namelijk een stekker en een maatbeker bijgeleverd. Je tilt gemakkelijk de bovenkant van de diffuser eraf om vervolgens volgens die richtlijnen het water en een paar druppeltjes olie toe te voegen. Je krijgt trouwens bij je bestelling een heerlijke olie al cadeau, zo kun je gelijk lekker thuis aan de slag!

Eenmaal de deksel er weer op en je kunt de diffuser aansluiten aan het stroom. Op de voorkant zitten 2 knopjes, een voor om hem aan te zetten en vervolgens de keuze van het programma te kiezen (hoe vaak en hoelang je hem aan wilt) en een knopje op de verlichting aan te zetten. Vrij simpel dus! De geur die eruit komt is niet overheersend of teveel dat je er last van krijgt, maar juist licht gedoseerd en op de achtergrond aanwezig.Ik zei al in het begin dat ik er zelf helemaal weg van ben, het apparaat is geluidsloos met af en toe een beetje pruttelend water wat ik tevens heel ontspannen vind klinken. Ik heb geprobeerd om je een beetje een idee te geven van de verlichting, het is natuurlijk op de foto overdag en ik kan je niet laten zien hoe de kleur het huis in het donker vervuld maar gezien de kleuren op ontstaande foto kun je wel een idee krijgen hoe leuk ze zijn!

Op dit moment heb ik zelf de heerlijke geur van eucalyptus in de brander zitten, ik voelde mij een licht verkouden worden en dan is zo’n geur een perfecte oplossing in huis.


De Aroma Diffuser van LimberLux is verkrijgbaar voor €39,95 via de webshop.

Ken jij de Aroma Diffuser?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram