Een alpaca als huisdier, hoe schattig is dat!

Een alpaca als huisdier, hoe schattig is dat!

De meeste van ons hebben thuis wel een huisdier, bijvoorbeeld een hond, een kat, een cavia of een stel kippen die rond dwarelen in de tuin. Zelf heb ik een hond, wat natuurlijk hartstikke leuk is maar waar je niet meer van opkijkt. Mijn vriendin heeft een huisdier waar je dat wel doet, ze heeft namelijk alpaca!

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind deze beesten echt ontzettend cute. Het voordeel is dat zij op een grote boerderij woont en lekker de ruimte heeft om deze diertjes te houden.  Een alpaca  lijkt op een lama/ schaap. Ze hebben een ongelofelijke dikke vacht die ook wel is geschoren moet worden. Paar dagen terug heeft mijn vriendin dat ook gedaan bij die van haar en dit is het resultaat, is het niet geweldig??


Ik wou dat ik ze ook kon houden, maar deze diertjes kosten nog wel wat en hebben wel echt de ruimte nodig!
Zijn ze niet fotogeniek? Het lijken wel knuffelberen.

Ben je trouwens opzoek naar Alpaca wol, laat het me weten dan geef ik het door aan mijn vriendin!

Heb jij een huisdier die niet iedereen heeft, of ken je iemand? Laat het weten in de comments!
Wat vind jij van alpaca’s?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram