Mijn echte ‘Me Time’ Essentials!

Mijn echte ‘Me Time’ Essentials!

Een heerlijk momentje voor jezelf, lekker niksen, een grote kop thee, Netflix aan, badderen in bad of wegdromen in een boek. Ik ben dol op ‘Me Time’ momentjes en zorg ook dat ik ze regelmatig heb. Dit geeft mij altijd een hele boost en energie om er tegenaan te gaan. Even helemaal niks, geen dingen om over na te denken maar pure focus op ontspanning.

Bij een  ‘Me Time’ momentje zorg je natuurlijk dat je alleen maar dingen om je heen hebt waar je blij van wordt en waarmee je extra kunt ontspannen. Ik heb een aantal van die dingen die bij mijn echte ‘Me Time’ momentje passen. Benieuwd? Kijk mee!

metime1

metime2

Comfy Outfit
Me Time begint natuurlijk in je allerlekkerste en zachte outfit die je maar in huis hebt. Ik heb een heerlijke roze wollen trui van de H&M die heerlijk zacht is. Ik weet niet of je echt favoriete kledingstukken kunt hebben, maar deze trui is dat zeker voor mij.

Kop thee
Voor optimale ontspanning werkt een kop thee altijd extra goed. Mijn favoriete theemerken zijn, The English Tea shop en Clipper. Ik ben op dit moment helemaal weg van dit theetje.

Maskertje
Wanneer je toch van plan bent om helemaal zen te worden is het ook goed om wat extra liefde aan je huid te geven, een maskertje is dan ook zeker een goed idee. Ik ben vooral een liefhebber van ‘papieren’ maskertjes. Wanneer ik in bad ga neem ik ook standaard een maskertje en ik merk dat het zo goed is voor je huid, het geeft echt een boost.

Chocola
Er gaat niets boven een lekkere reep chocola en dit hoort natuurlijk thuis bij een ‘Me Time’ moment. Ik ben helemaal dol op de Johnny Doodle Fudge Brownie reep, maar de Milka Oreo heb ik ook weer herontdekt.Heerlijk!

Nagellakken
Nagellakken werkte mij altijd best op de zenuwen omdat ik er niks van bakte. Voor ik het wist zat alles eronder behalve mijn nagels. Nu mijn nagels eindelijk ‘nagels’ zijn en ik ze er niet meer afhaal ben ik ook een liefhebber geworden van nagellakken en heb ik het ook onder de knie gekregen. Nu werkt nagellakken juist ontspannend en doe ik het graag.

Netflix Vs. Boek
Bij ‘Me Time’ wil ik eigenlijk afstand doen van mijn telefoon en niet naar het schermpje staren. Toch vind ik Netflix kijken wel echt heerlijk en ontspannend en doe ik dan ook graag. Toch moet ik wel zeggen dat ik het ook vaak inruil voor het lezen van boeken. Lezen vind ik erg leuk en ontspannend en alleen al bladeren door mooie boeken maakt mij blij. Heerlijk!

metime3

metime4

Heb jij wel eens een ‘Me Time’ momentje? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 5 mei 2017 / 11:33

  Wat een heerlijke essentials. Een maskertje is altijd van belang natuurlijk! Mooi lakje ook. Welke kleur is het?

 2. 3 mei 2017 / 09:13

  Wat een leuk artikel! Veel dingetjes gebruik ik ook echt als ik me-time inplan!

 3. 2 mei 2017 / 13:19

  Wat leuk om te zien, ik gebruik soms echt te weinig verwen dingetjes.. terwijl ik ze wel allemaal in de kast hebt liggen..

 4. 2 mei 2017 / 12:27

  Heel herkenbaar! Ik ga tijdens me-time momenten altijd eerst heerlijk uitgebreid douchen. Lekker scrubben, wat luxere doucheproducten enzo en dan lekker mijn pyjama aan, kaarsjes aan en op de bank ploffen met een film of boek! Heerlijk! Dit staat vanavond ook weer op de planning!

 5. 2 mei 2017 / 11:45

  Ik doe al deze dingen ook graag tijdens mi-time! Nagels lakken neem ik ook altijd lekker de tijd voor en ondertussen een serie of filmpje kijken, heerlijk!

 6. 2 mei 2017 / 10:23

  Die truffels zijn zó lekker, ik vind zelf vooral de paarse variant erg lekker.

 7. 2 mei 2017 / 07:27

  Mijn me-time wordt vaak een beetje verstoord doordat ik toch op mijn telefoon ga kijken.. Het beste voor mij is in bad gaan met een goed boek, een bruisbal en een fijn maskertje. Heerlijk vind ik dat! Malou x

 8. 2 mei 2017 / 05:58

  Zulke leuke en fijne tips om even wat tijd voor jezelf te nemen.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram