Easy Peasy Lemon Squeezy!

Easy Peasy Lemon Squeezy!

Ola! Hier ben ik weer met een gloednieuwe post. Ik was even een aantal dagen afwezig maar ik ben weer helemaal back in business en heb zelfs een outfit post voor jullie. Ik kan mij niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst een outfit post had gemaakt maar oh wat blijft dat toch leuk om te doen!

Ik heb namelijk nieuwe schoenen van Esprit waar ik heel blij mee ben en deze moesten natuurlijk even op de foto met mijn favoriete top op dit moment. Ik ben namelijk helemaal in de ‘zomerse’ sferen en geniet volop van het lekkere weer. Jullie ook?


Het was gisteravond perfect foto weer ‘Golden Hour’ en na mijn werk gingen mijn vriend en ik dan ook gezellig even het park in om deze outfit foto’s te schieten. Ik wou iets leuks voor bij de foto en zoals jullie wellicht weten ben ik dol op bloemen. En bezoekje aan de winkel leverde mij deze mooie bos gele bloemen op die al wat verder in bloei waren en daardoor maar 50 cent kosten. Die gingen natuurlijk mee want hier kan ik zeker nog een paar dagen van genieten in huis. Ik koop de laatste tijd vaak bloemen die lekker afgeprijsd zijn omdat ik merk dat ik er zeker nog een dikke week van kan genieten, echt een tip om einde van de dag in de supermarkt te kijken of er bloemen korting hebben. Scheelt veel en je hebt toch een mooie bos op tafel staan.

Mijn outfit!

Wanneer het zonnetje begint te schijnen vind ik het dragen van witte sneakers in combi met een jeans perfect. Ik vind witte sneakers qua fashion items echt het begin van de lente. Nu heb ik al aardig wat leuke schoenen in mijn garderobe liggen, toch was ik opzoek naar nieuwe en die vond ik gelijk. Ik kwam namelijk bij Footway deze witte sneakers van Esprit tegen. Super clean zonder teveel poespas, precies wat ik het liefst heb. De binnenkant is beige van kleur en voor de rest is de sneaker helemaal wit met subtiel ‘Esprit’ op de tong verwerkt .

Voor de rest draag ik mijn favoriet top op dit moment en dat is deze met citroentjes van H&M, want zeg nou even zelf, deze is toch geweldig? Ik was opzoek maar een leuk shirt of topje met fruit en toen ik deze met citroenen zag werd ik gelijk blij. Ik vind hem zo vrolijk en zomers uitstralen. Ik weet zeker dat ik komende seizoen heel veel ga dragen. Misschien moet ik er voor de grap nog een bij halen want als slaap hemdje is die ook wel heel erg leuk?!.  Mijn jeans is ook van de H&M waar ik trouwens ook graag mijn broeken koop. Ik vind de pasvorm altijd fijn, de wassingen mooi en ik kan daar altijd goed terecht voor mijn maat. Mijn riem komt van de Pull & Bear die ik al heel wat jaartjes heb en draag, horloge is van Zinzi en mijn zonnebril van Miss Etam! Ik denk dat dit soort outfits echt mijn favoriet zijn.

Dit is een gesponsorde samenwerking met Footway.

Draag jij graag witte sneakers?
Geniet je ook zo van het lekkere weer?

?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

  1. 11 mei 2018 / 13:11

    Wt een leuke foto’s en wat zijn die schoenen tof zeg! Inderdaad lekker clean, zonder poespas! Zo zie ik ze ook graag 🙂

  2. 10 mei 2018 / 18:56

    Wat een leuke top heb je aan! Het hele plaatje klopt zo haha! Slimme tip van de bloemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram