Early Morning – Beautypers essence, Pupa, Catrice enz.

Early Morning – Beautypers essence, Pupa, Catrice enz.

De afgelopen dagen werd mijn mailbox weer overspoeld met allerlei leuke persberichten die ik in een keer graag met jullie wil delen. Dit keer vooral make-up merken die bij iedereen wel bekend in de oren klinken…

Een limted edtion hier, een zomercollectie daar. Kijk mee naar wat voor producten wij binnekort weer in de schappen kunnen verwachten!

essence trend edition “floral grunge

essence

De nieuwe essence trend edition “floral grunge”  zal binnekort te vinden zijn in de schappen. Dit heerlijke budget merk komt met een paar nieuwe limited edtions producten die er op het eerste gezicht erg leuk uit zien! Laat de lente maar komen!

essence “floral grunge” is verkrijgbaar in april en mei 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

‘Candy Shock’ by CATRICE

catrice

Naast essence is Catrice natuurlijk niet achter gebleven, ook van dit heerlijk budget mer kunnen we weer limited edtions verachten Ballerina couture met een twist!

catrice1

catrice2

catrice3

“Candy Shock” by CATRICE is van april t/m half mei 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

AVEDA STRESS-FIX ™ MANICURE en PEDICURE

aveda

 AVEDA stress-fix™ Manicure en Pedicure

Stress-fix™ Manicure en Pedicure zijn professionele spabehandelingen die de kracht van acupressuur, reflexologie en aromatherapie combineert om de spanning in het lichaam en in de spieren te kalmeren en te verlichten. Het stress-fix™ aroma van gecertificeerde biologische lavendel, lavandin, wierrook, muskaatsalie en vetiver is klinisch bewezen om gevoelens van stress te verminderen.


De stress-fix™ Manicure en Pedicure behandeling combineert hand- en arm massagetechnieken met voet reflexologie en acupressuur om de balans te herstellen door de kracht van aanraking. Beide behandelingen beginnen met een ademhalingsoefening met het stress-fix™ aroma.

Stress-Fix

Stress-fix™ is een range Eco-cert gecertificeerde body care producten met een klinisch bewezen stressverlichtend aroma. Het aroma bevat essentiële oliën van lavendel, lavandin, muskaatsalie, wierrook en vetiver. Een combinatie gecreëerd met behulp van aromatherapie. Het aroma is verwerkt in de stress-fix™ body lotion, stress-fix™ soaking salts en stress-fix™ concentrate.

– stress-fixbody lotion:

een bodylotion die het lichaam hydrateert en kalmeert op basis van een klinisch bewezen stressverlichtend aroma. 

– stress-fixsoaking salts:

badzout rijk aan suiker en mineralen met een klinisch bewezen stressverlichtend aroma.

– stress-fixconcentrate:

pure-fume rollerball met een klinisch bewezen aroma dat stressgevoelens vermindert.

aveda2

PUPA Milano Summercollection – City Safari

pupa

PUPA een heerlijk merk vol prachtige producten laat alvast een kijkje zien van de zomercollectie. Metallic schittering gemixt met heldere kleuren voor een look die de atmosfeer van een safari met een stadse ondertoon oproept.

Van lakjes, tot nieuwe glossjes, van oogpotloden tot een nieuwe eyeliners! Hello PUPA!

pupa1De zomercollectie van PUPA Milano is verkrijgbaar in april 2013

Bottage Veneta lanceert nieuwe geur

geur1

Een Fris Effect: Eau Legere

Bottega Veneta Eau Légère belicht de meest heldere, frisse facetten van de geur Bottega Veneta en heeft een zachte, sprankelende en intens individuele signatuur. Meesterparfumeur Michel Almairac, die zachte frisheid wilde creëren waarbij “de ziel van de originele Bottega Veneta-geur intact werd gehouden”, omschrijft de creatie van Bottega Veneta Eau Légère als ‘de originele geur die onder een waterval wordt gehaald’.

De leerachtige, bloemige chypre bevat sprankelende topnoten die de identiteit van de eau de parfum intact houden en geven tegelijkertijd de geur nieuwe zuiverheid. Het hart van de geur blijft stralen door het unieke bloemenakkoord dat nu verlevendigd wordt door de delicate noot van gardenia’s. Een combinatie van muskus en eikenmos creëert een vrouwelijk en elegant spoor.

Licht Gefilterd Door Glas

De flacon van Bottega Veneta Eau Légère weerspiegelt de zachte welvingen en heldere lijnen van de eau de parfum in een lichtere, stralende bleke kleur. Het verfijnde papieren label, met zijn markante donkere rand, doet denken aan een geweven label in een verfijnd, handgemaakt kledingstuk.

geur2

Bottega Veneta Eau Légère is vanaf half maart 2013 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Bottega Veneta parfumerieën en warenhuizen.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram