e.l.f – Tone Correcting Powder

e.l.f – Tone Correcting Powder

1Een van de producten die ik de laatste tijd dagelijks gebruik is de Tone correting powder van het make-up merk elf. Hij is fijn in gebruik, hij doet wat hij moet doen en is product dat handig is om mee te nemen vanwege de spiegel binnenin, kortom ik ben zeer tevreden en daarom wil ik jullie er vandaag ook mee kennis laten maken.

Ik ben de laatste tijd enkele producten uitgebreid gaan testen van elf en zoals je waarschijnlijk al in enkele review hebt kunnen lezen ben ik elke keer weer zeer verrast en te spreken over dit fijne budget merk. In mijn bestelling zat ook de Tone Correcting Powder en omdat er zoveel tevreden klanten voor waren moest ik deze ook gaan testen.

2Je zult misschien wel denken, geel, groen blauw en roze? Wat geeft dat nou voor een effect op je huid? Deze powder heeft een hele bijzondere werking, wanneer je over de kleuren heet gaat verschijnt er alleen een lichte transparante witte powder en is er niks van welke kleur dan ook te zien. Bijzonder he?

De powder is verkrijgbaar in 3 soorten:

Complexion Perfection
Cool
Shimmer

Ik heb gekozen voor de Complexion Perfection!

3Deze powder heeft zoals ik al aangaf een bijzondere en fijne werking voor je dagelijkse make-up. De lichte, transparante formule egaliseert de teint, absorbeert overtollige olie en matteert en neutraliseert de huid. Het perfecte product dus om je foundation of je BB cream mee te setten. De powder is vrij licht waardoor het luchtig op de huid voelt en niet een benauwde laag achterlaat.

4Ik vind hem ontzettend fijn en ik merk gewoon dat hij een mooie finish geeft aan mijn huid. Daarnaast is hij ontzettend handig om mee te nemen omdat het palette voorzien is van een grote spiegel binnenin waardoor je het makkelijk ook onderweg kunt gebruiken.

5Hieronder laat ik je zien wanneer je met je vinger over de kleuren gaat er een wittige poeder ontstaat. Het is een vrij koele kleur en als je goed kijkt zie je een beetje blauw en geel maar wanneer je dit nog verder uitsmeert is hij helemaal wit/transparant.

6

Hieronder het effect op mijn huid. Ik breng de powder aan met mijn elf kabuki face brush over een laagje BB Cream heen. Mijn huid is mooi egaal gematteerd maar voelt luchtig aan.

poederelfOm het nog even samen te vatten ben ik zeer onder de indruk van dit product. Hij laat een mooi effect achter op de huid, is makkelijk in gebruik en ontzettend betaalbaar. Ook wanneer je de review van andere kopers lees weetje dat iedereen erg tevreden is en het product aanraadt!

De Tone Correcting Powder is verkrijgbaar in de webshop van elf waar je terecht kunt voor nog meer goedkope make-up producten van hoge kwaliteit.
De Tone Correcting Powder kost €4,-

Ben jij bekend met dit product van elf? Ben jij onder de indruk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram