E.L.F || NEW Blemish Control Gezichtsprimer!

E.L.F || NEW Blemish Control Gezichtsprimer!

Sinds een aantal dagen zijn er een hoop leuke nieuwe producten verkrijgbaar in de webshop elf. Eerder schreef ik al een artikel over de nieuwe Foundation en Blending spons en vandaag is het tijd voor de primer!

Het gaat om een gezichtsprimer waar je als beautyliefhebber vast al een keer over gehoord hebt. Dit is een basis die je onder je make-up kunt gebruiken en extra voordelen geeft. Benieuwd of deze variant iets voor je is? Kijk mee!

e2

De primer zit net als de nieuwe Foundation Serum in een mooi stijlvol flesje. Het product is verpakt in een groen buisje maar wees niet bang, het product zelf is wit van kleur en transparant op de huid. Over de verpakking heb ik alleen maar pluspunten te vertellen, zoals ik al zei ziet het er mooi uit en daarnaast is het ook voorzien van een pompsysteem. Ideaal en heel hygiënischUntitled-1

Een serum heeft meerdere voordelen. Zo zit er in dit serum salicyzuur, vitamine E en Tea Tree extract om puistjes en vlekken te voorkomen. Een extra verzorging dus voor je huid. Nu ben ik zelf echt een groot fan van Tea Tree en ik merk dan ook echt dat dit heel goed voor onzuiverheden is.

Naast de verzorging zorgt de primer ook voor een laagje die je huid als een ‘glad doek’ maakt. Zo zit je foundation bijvoorbeeld een stuk mooier en egaler op de huid.

e4

e5

Hieronder kun je het product zien. Zoals je ziet totaal niet groen dus daar hoef je je echt niet druk om te maken. Het product mengt mooi transparant op in de huid. e
Hieronder het resultaat aangebracht op mijn huid. De eerste foto’s heb ik een tijdje geleden gemaakt toen ik de nieuwe Foundation van e.l.f ging testen. Deze foto’s zijn gemaakt op een andere dag met ander licht. De nieuwe foto moest ik s’avonds maken met ondergaande zon, vandaar dat de kleuren geler en anders eruit zien.

Links gezicht zonder product / Rechts met alleen foundation

foundation

Links gezicht met foundation / Rechts met het serum en de foundation

1

Conclusie:

Door de belichting van de foto’s is het misschien een beetje moeilijk om te vergelijken maar ik kan je vertellen dat er zeker verschil is met en zonder gebruik van het serum. Het serum zorgt voor een extra laagje op je huid waardoor je huid een meer gladder en effe opervlakte is om vervolgens je make-up op aan te brengen. Het brengt mooi aan en blijft goed en netjes op je huid zitten. Je hebt aan één pompje van het product genoeg om je gezicht te voorzien van een laagje en daardoor is het zuinig in gebruik. Ik heb er geen negatieve opmerkingen over te zeggen maar juist een prima product om je huid nog egaler te krijgen zonder mega plamuur effect met extra verzorging.

Hou je van neutraal en niet echt dat ‘foundation’ effect op je huid dan is een primer waarschijnlijk iets teveel van het goede. Wil je graag een egaler resultaat dan is een primer zeker de moeite waard is te proberen!

De primer is verkrijgbaar in de webshop van e.l.f voor €6,80 
waar je nog meer mooie en Goedkope make-up producten kunt vinden! 

Gebruik jij een serum onder je make-up? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 30 september 2015 / 22:21

  Klinkt erg fijn en het resultaat ziet er goed uit 🙂
  X

 2. 30 september 2015 / 15:29

  Ik was al een tijdje op zoek naar een goeie primer en ik denk dat je artikel me heeft overgehaald om deze van Elf te gaan kopen! Hij ziet er echt heel mooi uit!

 3. 30 september 2015 / 13:43

  Wat een fijn product, je huid ziet er inderdaad nog egaler uit. Leuke verpakking ook trouwens!

 4. 30 september 2015 / 08:42

  Ik vind het resultaat er heel erg goed uitzien!

 5. 30 september 2015 / 08:03

  Ik vind de primers van ELF altijd erg fijn, dat serum kende ik nog niet. Lijkt me ook een prima en fijn product :-)!

 6. 30 september 2015 / 07:14

  Mooi resultaat! Ik gebruik laatste tijd ook steeds vaker een serum/primer onder mijn foundation, en vind het effect dan net wat mooier en egaler. Deze van ELF klinkt erg fijn en betaalbaar dus die ga ik onthouden voor als ik een nieuwe nodig heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram