e.l.f || NEW Blending Sponge & Foundation Serum

e.l.f || NEW Blending Sponge & Foundation Serum

Tijd voor een leuke review  met twee nieuwe producten van het make-up merk e.l.f. Er komen namelijk een aantal nieuwe producten in de webshop en ik mocht er een paar testen om te kijken of het wat is.

Vandaag is het tijd voor de bekende make-up spons en een foundation serum. Benieuwd of het wat is? Kijk snel mee!

elf5Beautifully Bare Foundation Serum

elf4

Het wat ik je wil laten zien is een nieuwe foundation. Ik heb zelf nog geen ervaring met foundation producten van elf, maar als ik het zo bekijk ziet het er goed uit.

Er zijn drie verschillende tinten verkrijgbaar:

Light/Fair
Light/Medium
Medium/Dark

De foundation zelf is lichtgewicht en voelt zijdezacht aan. Het moet dan ook het gevoel geven dat je geen foundation draagt en dat het niet aanwezig is. Deze foundation bevat voor de rest vitamine A , C , en E , druivenpitolie , granaatappel olie , en goji bessen om je huid te helpen fleuren, te herstellen, voeden en te beschermen. Kortom een hoop positieve woorden bij elkaar. 

elf6

Verder is de foundation voorzien van een pompsysteem wat heel handig en hygiënisch werkt. Hier ben ik een liefhebber van! elf7

Hieronder de foundation op mijn hand, ik heb de tint in Flair/Light.

elf9

Vanaf 21 september verkrijgbaar voor €10,- 

Blending Sponge

elf3

Een make-up spons is niet nieuw in beautyland maar elf had er nog geen. Daar gaat gelukkig verandering in komen. De make-up spons is namelijk een ideale manier om foundation mooi aan te brengen op je huid. Zelf heb ik al een aantal make-up sponsjes versleten en heb er nooit echt commentaar gehad, behalve dan dat ik de prijs voor de originele echt te duur vind. Ik maak dagelijks gebruik van ‘normale’ sponsjes om mijn foundation aan te brengen en dat werkt super.

Deze make-up spons van elf kun je zowel droog als nat gebruiken. Wanneer je de spons nat maakt en goed uitknijpt zal het helpen om nog minder product te gebruiken. De grote bolle kant is te gebruiken op de grote overvlakken en met de punt kun je in kleine hoekjes komen.

Naast foundation aanbrengen is de spons ook ideaal voor het aanbrengen van concealer. Na gebruik kan je de spons wassen en de volgende dag weer gebruiken tot die helemaal af is.

elf8Vanaf 21 september verkrijgbaar voor €6,80

Hieronder het resultaat van de foundation serum aangebracht met de blending sponge op mijn huid.

Links geen product/ Rechts foundation

foundation

Conclusie: 

Als je opzoek bent naar een foundation die je huid een natuurlijke dekking geeft en super licht aanvoelt dan is deze foundation serum van e.l.f echt een aanrader. Hij is heel zacht voor de huid en geeft mijn huid een natuurlijke tint. De ergste onzuiverheden worden niet helemaal bedekt maar de rode vlekjes op mijn huid worden toch mooi weggewerkt.

De spons is best stevig en ik raad je dan ook aan rustig op je huid te deppen anders wordt het best gevoelig. Ik heb eerst met een foundation kwast de foundation aanbracht op mijn huid en vervolgens met de spons die ik iets vochtig heb gemaakt gedept. Het resultaat wordt neutraal en egaalelf5

Het is nog even wachten maar vanaf 21 september zullen deze producten verkrijgbaar zijn in de webshop van elf waar je trouwens 
terecht kunt voor nog meer mooie en Goedkope make-up producten.

Wat vind jij van deze producten? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 11 september 2015 / 18:28

  De foundation klinkt erg goed maar ik hou toch iets meer van dekking, zoals die van MAC foundations. De spons lijkt me wel heel fijn! Ik ben ook echt fan van sponsjes. 🙂 Prachtige foto’s heb je gemaakt!
  liefs

 2. 11 september 2015 / 16:22

  De foundation zou denk ik niet iets voor mij zijn, want ik hou van dekkende foundations, maar de spons ziet er wel erg goed uit!

 3. 11 september 2015 / 08:03

  Wat fijn dat de Foundation zoveel verzorgende ingrediënten bevat, daar word je huid vast blij van. Het natuurlijke resultaat ziet er ook mooi uit!

 4. 10 september 2015 / 23:59

  Ik vind het jammer dat de foundation zo weinig dekt, ik zou toch liever net wat meer dekking willen. Wel fijn dat ‘ie zo licht is!

 5. chucky1012
  10 september 2015 / 15:41

  Mooi resultaat!

 6. 10 september 2015 / 14:22

  Ik ben heel benieuwd naar de serum foundation!

 7. 10 september 2015 / 11:11

  Oeh! Ziet er goed uit. Heel erg lichtjes en natuurlijk. Ik ga hier zeker even naar kijken. Wel jammer dat er maar 3 tinten zijn…

 8. 10 september 2015 / 07:12

  Het foundationserum verrast me positief! En zo’n spons moet ik ook maar eens aanschaffen 🙂

 9. 10 september 2015 / 06:12

  Hmm ik moet zeggen dat ik het effect van het foundation serum mooier vind dan ik dacht.. Oogt vrij natuurlijk en dat is waar ik van hou :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram