e.l.f – Moisturizing Lipsticks

e.l.f – Moisturizing Lipsticks

elf1

De webshop Eyes, lips face (e.l.f)  heeft aantal nieuwe producten in haar assortiment waaronder nieuwe hydraterende lippenstiften. Ik als lipstick freak kon niet wachten deze nieuwe varianten te proberen…

Vandaag laat ik je 2 kleuren zien die ik heb mogen ontvangen om te reviewen voor jullie. De nieuwe lipsticks hebben een fluweel zachte textuur en zijn ontzettend goed gepigmenteerd, daar worden wij blij van! De lipsticks zijn verrijkt met Shea boter en vitamine A, C en E om je lippen te voeden en te hydrateren! Daarnaast zijn ze ook nog eens Long-lasting. Ik ben benieuwd!

elf3Coral Cutie

Coral Cutie is een licht oranje koraal kleurtje. Ik hou er persoonlijk van maar ik kan mij voorstellen dat deze kleur niet voor iedereen weggelegd is. Hij komt heel zacht maar toch intens over wanneer ik hem in de huls bekijk.

elf4

elf5Velvet Rope

Een intieme rode kleur is de Velvet Rope en net als Coral Cutie je moet ervan houden en je moet het durven te dragen. Ik vind rood een geweldige kleur maar ik draag het eigenlijk alleen maar bij special momenten. De kleur lijkt bijna licht te geven en ziet eruit als de ultieme rode kleur.

elf6

elf7Hieronder de swatches op mijn hand. Zoals je kunt zien komt de structuur van de lipstick heel zacht over en zijn de kleuren onwijs goed gepigmenteed.

elf8Natuurlijk wil ik je ook het resultaat op mijn lippen laten zien:

Coral Cutie

elf9Velvep Rope

elf10Vooral de Velvep rope vind ik prachtig. Ik denk dat ik toch wat vaker een rode kleur moet gaan dragen. Allebei de producten zijn ontzettend fijn in gebruik en voelen als boter op je lippen. De kleuren zijn intens en mooi en blijven zeker een hele tijd zitten! Ik vind het toppertjes en dat voor die hele lage prijs van maar 4 euro!

Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren voor €4,- per stuk!
Neem een kijkje in de webshop van elf.

Wat vind jij van deze hydraterende lipsticks?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram