E.l.f Mineral Lipstick – Nicely Nude

E.l.f Mineral Lipstick – Nicely Nude

1

Alweer een tijdje geleden ontving ik van ELF (eyes, lips, face) een pakketje met een aantal producten. Ik was zelf nog helemaal niet bekend met het merk, dus benieuwd was ik zeker…

Ik ontving oa. een Mineral Lipstick in de kleur Nicely Nude, ik ben gek op zulke lip kleuren en voor een bedrag van 5 EUR kon ik niet wachten dit product te mogen testen.

2

De lipstick zit in een mooie strakke, simpele huls en is makkelijk in gebruik. De uistraling van een product vind ik erg belangrijk en is toch het eerste wat je ziet voor je het product daadwerkelijk gebruikt.

De lipstick is heerlijk budget, namelijk 5 EUR en is op 100% minerale basis zonder parabenen, conserveringsmiddelen of chemische kleurstoffen. De lipstick hydrateert, en zorgt voor een mooie zachte, natuurlijke kleur. Kortom totaal geen droge lippen gevoel!

3

Swatches:

4

5

Ik ben werkelijk enthousiast, het is een prachtige zachte kleur & ontzettend fijn op de lippen. Een lipstick die ik graag meesleur in mijn tas!

Naast Nicely Nude (die ik helaas niet meer kan vinden in de webshop) heeft e.l.f nog meer soorten Minerale lippenstiften. Ben je op zoek naar een budget variant, neem dan een kijkje tussen een heerlijke lijst met prachtige kleuren in de webshop van e.l.f.

Het enige nadeel zijn de verzendkosten, mocht je een bestelling willen doen, dan is het zeker een aanrader om te kijken of je iemand om je heen hebt die ook wilt gaan bestellen om de verzendkosten te delen!

Ben jij bekend met e.l.f? Of met de Mineral Lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram