E.l.f High Definition Blush ♡

E.l.f High Definition Blush ♡

elf1In het assortiment van elf kom je wel is producten tegen waar je nog niet eerder kennis mee hebt gemaakt. Ik had dat met de vloeibare blushes in flacon.

Elf. heeft deze producten al een tijdje in haar collectie maar sinds kort zijn er nieuwe kleuren en dat betekent hoogtijd om ze is te proberen!

elf2
Op het eerste gezicht ziet het er natuurlijk heel erg leuk uit, vrolijke flacons gevuld met een heerlijk roze kleurtje. Een keer wat anders dan de standaard poeder blushes. In totaal zijn er maar liefst 5 kleuren van de High Definition Blushes:

Headliner
Diva
Superstar
Encore
Showstopper

Ik heb de kleuren Diva en Encore, allebei opvallend roze en die wil ik je vandaag wil laten zien.

elf4De blushes zijn vloeibaar en zitten in een flacon met pompsysteem waarmee je handig kan doseren. En dat is zeker nodig want voor je het weet heb je veel te veel product dan nodig is aangezien het pigment super goed en krachtig is.

Hieronder het product uit de flacon, wat mij direct opviel was het verschil qua substantie. De kleur Diva was een stuk vloeibaarder ook nadat ik had geschud.

elf5Hieronder kun blushes zien wanneer ik het uitsmeer:

elf6En natuurlijk het resultaat op mijn wangen.

Encore – Diva

blushreview

Ik zou je eerlijk bekennen dat het ongeveer 5 pogingen heeft geduurd voor het gelukt was voor de foto en nog ben ik niet helemaal tevreden. De blushes zijn super gepigmenteerd en al snel zie je eruit als een clown. Het is daarom ontzettend belangrijk om een klein beetje (echt een mini drupje) op je hand aan te brengen en alvast uit te smeren. Vervolgens moet je het heel voorzichtig met je vingertoppen aanbrengen op je wangen HEEL VOORZICHTIG!!

elf3Het product is leuk bedacht en de kwaliteit is ook heel goed voor een vloeibare blush maar ik ben er niet fan van. Het is namelijk ook een vrij ‘moeilijk’ product waar je wel voorzichtig mee moet doen wil je niet als een clown de deur uitgaan. Het kost daarom wat meer tijd bij het aanbrengen en daarom pak ik liever de vertrouwende poeders!

Verkrijgbaar in de webshop van elf. voor €4,- per stuk.

Wat vind jij van deze vloeibare blushes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram