Dupe? Mac Soiree VS. Catrice GlamoureX Factor

Dupe? Mac Soiree VS. Catrice GlamoureX Factor

1Soiree van MAC is een van de mooiste lakjes die in in mijn nagellak stash heb zitten. Sinds ik hem heb vind ik hem nog steeds prachtig en staat hij als enige nagellakje op mijn make-up tafel zodat ik hem vaak kan bewonderen…

Nu is Soiree een lakje die natuurlijk wel een prijskaartje heeft en niet een lakje is die mensen daarom snel zullen kopen maar wel mooi vinden. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een dupe, want ik geloof er namelijk in dat er van elk A-merk ook een Look a Like te vinden is, dus een dupe!

2Ik ben het Kruidvat ingelopen en opzocht gegaan in de schappen. Al snel viel mijn oog op de Nr. 24 The GlamoureX Factor, dit lakje leek in mijn ogen wel namelijk precies op Soiree van MAC. Ik nam hem mee en ben hem gaan vergelijken!

MAC – Soiree

Dit nagellakje heeft een licht brons/caramel kleurtje als ik hem moet omschrijven. Het lakje bevat de kleinste shimmers en neigt al snel naar een gouden kleur.

3Catrice – The GlamoureX Factor Nr. 24

Het lakje van Catrice heeft net als MAC een lichte brons/caramel kleur met ook weer kleine shimmers erin en neigt ook naar het goud. Wel is hij in mijn ogen 1 inni minnie teint lichter.

4In de flesjes lijken de kleurtjes echt werkelijk hetzelfde, op de nagels is toch te zien dat er een klein verschil is qua kleur. De structuur en de shimmers komen overeen maar bij MAC zie je toch meer een warmere kleur dan bij Catrice. Catrice laat meer een zilvere indruk achter en MAC Brons.

5Ik heb ook een foto gemaakt in het zonlicht, je kunt zien dat ze daarin echt het zelfde lijken. Lekker veel shimmers, een mooie combi van brons tinten en een prachtige dekking bij 2 laagjes.

6Nu zit er maar een klein verschil in de lakjes en een groot verschil in prijs, daarom vind ik dat Catrice The GlamoureX Factor een 99% dupe is van de MAC Soiree.

De nail lacquer van MAC is verkrijgbaar voor €18,50 De Catrice Ultimate Nail Lacquer verkrijgbaar voor €2,99.

Wat vind jij van deze Dupe? Wat vind je van de nagellak kleur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram