Dupe?! MAC Please Me V.s Essence Love me!

Dupe?! MAC Please Me V.s Essence Love me!

dupe

Alweer een tijdje geleden schreef ik een review over de mooie budget lipstick, Love me van essence. Ik kocht deze met het idee dat hij wel wat weg kon hebben van mijn favoriete MAC Lipstick Please Me. Zal ik een dupe hebben gevonden?

Please Me is een ontzettend mooie matte lipstick van MAC, hij heeft een oud roze kleurtje en een ontzettend zachte structuur. Deze lipstick is te koop voor €18,50 en is een juweeltje op zich. Essence is natuurlijk helemaal het tegenovergestelde van MAC, de prijs is een stuk goedkoper maar de kleuren en de kwaliteit mogen er ook wezen.

dupe1

MAC – Please Me

Please Me is echt een favoriet uit mijn lipstick stash, het is een kleur die ik er bijna dagelijks bij pak om te dragen. Zoals ik gewend ben van MAC vind ik de structuur en de houdbaarheid van de lipstick altijd ontzettend prettig. Deze variant is matte wat ik zelf erg mooi vind.

dupe2

essence – Love Me

Love Me van essence is een kleur die ik nog maar kort in mijn bezit heb. Ik ben erg fan van de lipsticks van essence, deze hebben een enorme groei gemaakt en de prijs is natuurlijk heerlijk. De uitstraling van essence is verbeterd en de structuur van de lipstick is ook prettig. Love Me van essence is niet 100% matte maar bevat ook geen shimmers.

dupe3

Hieronder de swatch op mijn hand. Zoals je nu kunt zien is er daadwerkelijk een verschil, Please Me van MAC is namelijk een wat lichter roze van kleur.

dupe4

essence – Love Me

dupeessence

MAC – Please Me

dupemacDe twee lipsticks komen niet perfect met elkaar overheen maar toch vind ik het resultaat sterk bij elkaar in de buurt komen. Please Me van MAC lijkt op de lippen een stuk warmer en de lipstick van essence wat zachter. Gezien de swatch op mijn hand zul je denken dat het andersom zou zijn. Kortom twee prachtige tinten waarvan 1 heerlijk budget is en voor mij een goede afwisseling is voor Please Me! Allebei hebben ze een enorme fijne structuur en wil je liever niet veel uitgeven aan een lipstick, dan is essence natuurlijk een aanrader!

De essence lipstick is verkrijgbaar voor €2,29 bij het Kruidvat
De MAC Lipstick is o.a. verkrijgbaar bij De Bijenkorf voor €18,50

Wat vind jij van deze twee lipsticks?
Ga jij liever voor MAC of essence?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram