Dromen over mijn toekomstige woning!

Dromen over mijn toekomstige woning!

Het kan geen kwaad om af en toe even je ogen dicht te doen en te dromen over je toekomst. Het kan je weer motiveren om (nog) harder aan de slag te gaan, net dat tandje extra te geven en je tot nieuwe inzichten brengen. Ik vind het heerlijk om af en toe te doen want ooit zie ik mij wonen in een prachtige oude boerderij omgetoverd tot een paleisje met een groot stuk land vol dieren!

Het is maar dromen want op dit moment ben ik hartstikke gelukkig met mijn woning en woon ik er met alle plezier. Het huis is waarin ik woon is namelijk helemaal in mijn stijl en ik voel mij er ontzettend thuis en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar omdat ik erg dol ben om met interieur bezig te zijn, kom ik wel eens dingen tegen die in mijn huidige woning niet mogelijk zijn en wat ik graag later in mijn droom woning terug zou willen zien. Benieuwd wat dat is? Kijk mee!


Bron Unsplash – Anna Stampfli

Een grote gashaard!

Je ziet het wel is voorbij komen op die prachtige Pinterest afbeeldingen, grote woonkamers met daarin als statement prachtige gashaarden. Ik ben helemaal geen televisiekijker, het liefst pak ik een boek, een tijdschrift of luister ik muziek en hoe heerlijk is dat met een haard in je omgeving. Het straalt zoveel sfeer en romantiek uit en volgens mij werkt het ook extra ontspannen. Ik zie mij al helemaal zitten en als koukleum heeft heeft het natuurlijk nog een extra voordeel. Tegenwoordig zijn de haarden die op de markt zijn heel modern wat prachtig is, maar wat ik vooral erg mooi vind is wanneer je een haard hebt in combinatie met een oude woning. Waarbij je modern combineert met het karakteristieke van de woning zoals een boerderij.


Bron Unsplash –
Collov Home Design

Een echte houten vloer!

Vloeren maken de ruimte. Je hebt namelijk ontzettend veel keuze en het is ook altijd iets waar je goed over moet nadenken voor je je ruimte om wilt toveren met een nieuwe vloer. De markt is groot en qua materiaal is er ontzettend veel verkrijgbaar. Mijn droomvloer is toch echt wel een parket houten vloer. Ik zie dit al helemaal voor mij met een mooi groot hoogpolig kleed, strak witte muren, lichte meubels, natuurlijk de enorme gashaard in de woning en grote ramen die reiken naar een heerlijk uitzicht. Een houten vloer vergt vaak wat onderhoud maar de levensduur van zo’n vloer is lang en dat is elke dag genieten natuurlijk!


Grote serre!

Als we toch even echt mogen dromen dan als laatste nog de serre. Een prachtige glazen uitbouw aan je huis vind ik geweldig. Het is alsof je een buitenhuis hebt waar je het hele jaar heerlijk kunt zitten of het nu warm of koud is. Ik zie wel eens foto’s voorbij komen van serres die niet té modern zijn maar qua opbouw van ramen juist veel karakter en romantiek hebben en dat vind ik prachtig. Openslaande deuren naar de tuin, een heerlijke lounge stoel en je krijgt mij er niet meer weg. Het is een verlenging van je huis en zeker een mooie extra toevoeging aan je woning. Je creëert hierdoor meerdere ruimtes en zo haal je je tuin in iedere seizoen meer je huis in!

Bron – Unsplash @micheile

Heb jij dromen voor je toekomstige woning?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram