Drie tips voor plezier zonder man

Drie tips voor plezier zonder man

Wie denkt dat je alleen fijne seks kant hebben als je een vriend of man hebt, heeft het mist. Soms is seks met jezelf nog wel fijner of lekkerder.

Tegenwoordig zijn er allerlei hulpmiddelen om jezelf tot een absoluut hoogtepunt te brengen. Maar hoe doe je dat? Met deze drie tips heb je eigenlijk geen man meer nodig.


Gebruik een dildo

Je gelooft het misschien niet, maar een dildo kan je helpen om stress te verlichten. Een dildo gebruiken kan er zelfs voor zorgen dat je beter slaapt, en dat je de bekkenbodemspieren versterkt. Heb je regelmatig seks, dan zorgt dat voor een betere algehele gezondheid. Maar als je geen man of vriend hebt, geen friends with benefits wilt en one night stands niet zitten, moet je op zoek naar een alternatief.

De ouderwetse dildo voldoet dan prima. Je vindt deze tegenwoordig in allerlei soorten, groottes en zelfs kleuren. Kies er eentje uit die bij jou past, en experimenteer erop los. Tip: je hoeft niet per se te gaan liggen. Probeer juist verschillende posities uit en ontdek hoe veelzijdig en fijn een dildo kan zijn.

Bron Pexels – cottonbro studio


Overweeg een sekspop te kopen

Een sekspop: dat is toch voor mannen? Een hardnekkig misverstand dat tegenwoordig echt de wereld uit moet. De markt voor sekspoppen voor vrouwen groeit enorm. Dat is ook niet zo gek, want vrouwen omarmen hun seksualiteit steeds meer en verkennen het ook steeds openlijker. Een sekspop voor vrouwen is veilig, interessant en een oordeelvrije manier om je seksuele verlangens te vervullen.

Was een sekspop vroeger echt een stuk plastic, is het nu vooral een heel realistisch speeltje. Alles aan de pop voelt als een mens. Denk aan de textuur, de anatomische kenmerken en aanpasbare opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten kleuren, ogen, haar of voor een sekspop met of zonder dad-bod. De techniek is ook echt een stuk beter geworden in de afgelopen jaren. 


Ontdek wat je zelf fijn vindt

Het is ontzettend fijn als je ontdekt wat je prettig vindt aan het seks hebben met jezelf. Veel mensen denken bij masturbatie aan het standaardwerk: de handen gebruiken, en hooguit een speeltje. Maar eigenlijk is er zoveel meer te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld masturberen tot je net niet klaarkomt (het zogenoemde ‘edgen’), kun je een dagje skippen of een keer zelfliefde uitproberen op een spannende plek. Denk bijvoorbeeld aan de wc van een winkelcentrum, in het washok of zelfs in de kamer van je huisgenoot.

Heb je tot dusver geen glijmiddel geprobeerd? Probeer het dan een keertje uit. Dat maakt het een stuk leuker en fijner. Heb je geen glijmiddel bij de hand, dan werkt spuug ook. Wat voor interessants ga jij ontdekken?

Bron Freepik


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram