Dr. Van der Hoog – Glitter Glow peel off masker!

Dr. Van der Hoog – Glitter Glow peel off masker!

masker1

De nieuwe en zeer aantrekkelijke maskertjes van Dr. Van der Hoog zijn al een tijdje te koop. Zelf was ik er nog niet aan toe gekomen deze zelf is te proberen en nu met de feestdagen in zicht vond ik het hoogtijd. Maskertjes zijn namelijk heel erg leuk om cadeau te doen aan jezelf of aan iemand anders!

Uit het assortiment van maskertjes koos ik voor een feestelijke variant die helemaal bij de kerstsfeer past, namelijk de Glitter Glow een Peel off masker.

masker2Een Peel off masker vind ik persoonlijk altijd erg leuk, het is namelijk zo grappig om te zien wanneer je het masker van je huid kunt trekken. Een Peel off masker verwijdert grondig alle dode huidcellen en zorgt er weer voor dat je huid heerlijk schoon en fris voelt. Helemaal klaar voor een avondje uit of natuurlijk voor de kerstavonden!

masker3Ik ben het maskertje gaan testen en allereerst viel de geur mij op. Ik vind het wat weg hebben van een mannelijke geur, persoonlijk vind ik het niet vervelend maar ik kan voorstellen dat het wel wat wennen is. Daarnaast is de substantie doorzichtig en bevat hele kleine glitters wat je bijna niet terug ziet op huid. De hoeveelheid in een zakje is ruim voldoende en naar een kleine 15 minuten kan je het masker er aftrekken en je huid na reinigen met lauw warm water.

masker4Het resultaat is een onwijs zachte huid, ik ben zeer onder de indruk en het voelt ontzettend fijn en fris aan.

masker5

masker6

Het leuke aan deze maskertje is vooral dat hij bestaat uit 2. Zo kan je het gezellig delen met je zus, je moeder of je vriendin of natuurlijk bewaren voor jezelf voor een volgende keer. Ik Ben voornamelijk verkocht door de leuke vormgeving. Deze ziet er zo schattig en aantrekkelijk uit dat het naast alle ‘standaard’ maskertje zeker een eye-cather is en hij maakt je huid heerlijk zacht en schoon.

Verkrijgbaar bij oa. de Etos voor €1,95 per stuk

Heb jij de maskertjes van Dr. Van der Hoog al een keer geprobeerd?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram