Dr. Hauschka Volume mascara

Dr. Hauschka Volume mascara

Mascara reviewen vind ik heel leuk om te doen. Ik merk namelijk dat ik de laatste tijd alleen maar fijne mascara’s gebruik heb ontdekt. Vandaag is het tijd voor een sample mascara van Dr. Hauschka.

Dr. Hauschka is een merk dat ik kort geleden voor het eerst ontdekte, ik schreef onlangs als een review over een prachtig basic palette en vandaag is het tijd voor een volume mascara. Benieuwd? Kijk mee!

4Het gaat om een volume mascara van Dr. Hauschka. Naast de volume mascara heeft het merk ook een normale versie. De Volume mascara is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren:

01 Black
03 Aubergine
04 Pearl Anthracite

Ik heb een sample van de volume mascara ontvangen in de kleur 01 Black. Deze mascara heeft een samenstelling van Bijenwas, candelilla en rozenwas die de wimpers beschermen.

2

Hieronder zie je het borsteltje van deze mascara. Hij ziet er vrij normaal uit op het eerste gezicht. Hij heeft een beetje het ‘standaard’ borsteltje wat we kennen van een heleboel mascara’s. 3Hieronder het resultaat aangebracht op mijn wimpers.

Geen mascara / Volume Mascara Dr. Hauschka

mascara

mascara2

Conclusie:

Eigenlijk heb ik niet zoveel over de mascara op te merken. Hij doet prima werk, geeft je wimpers een mooi ‘neutrale’ boost en brengt mooi geleigelijk aan. Ik loop alleen zelf met het probleem dat ik het borsteltje niet heel prettig vind gebruiken voor mijn onderwimpers, ik gebruik hiervoor liever altijd een mascara met een iets dunner en platter borsteltje. Het resultaat is niet mega maar wel gewoon goed en heel naturel. De haartjes blijven flexibel en klontjes krijg je niet. De prijs is wat aan de hoge kant maar als je liever natuurlijke make-up producten gebruikt is de prijs goed en het ook waard. Daarnaast vind ik de geur ook prettig en vind ik dat de mascara gedurende dag goed en netjes blijft zitten.

5

Een full size is verkrijgbaar voor €17,95 bij oa. de Natuurwinkel. 

Heb jij ervaring met Dr. Hauschka?
Welke mascara gebruik jij op dit moment? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. Leonie Heine
  27 september 2018 / 16:52

  De mascara van DR. Hauschka is wat ingrediënten betreft zoals, minerale pigmenten, plantenextrakten, kweepeer, echte zijdepoeder,candelillawas, heel anders van samenstelling dan alle andere mascara’s. Ik heb alles van DR.Hauschka en alles is uitermate heerlijk van geur en voor je huid een ware weldaad. Verder …goede kwaliteit is altijd duurder door de kostbare en pure ingrediënten die er in zitten.

 2. 5 september 2015 / 15:32

  Hele mooi mascara ! Maar ik hou het toch bij die van Benefit : )

 3. 5 september 2015 / 10:19

  Ik vond het resultaat ook heel neutraal en dat is voor mij niet genoeg haha! Maar de samenstelling is natuurlijk top!

 4. 5 september 2015 / 10:15

  Echt een mooie mascara. Inderdaad een hele mooie neutrale oogopslag die je hier mee creëert!

 5. 5 september 2015 / 09:37

  Ziet er wel goed uit, prijs valt ook wel mee!

 6. 5 september 2015 / 08:34

  Hij klinkt goed, ik vind de prijs ook wel redelijk!

 7. 5 september 2015 / 08:02

  Een prima mascara..Maar toch weet ik best wat mascara’s die ook prima zijn of zelfs mooier, en dat voor zeker 10 euro minder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram