Dr. Hauschka | Purple Light collectie!

Dr. Hauschka | Purple Light collectie!

Dr. Hauschka vind ik zelf een geweldig make-up merk en ik gebruik er graag producten van. Nu is er een nieuwe Limited Edition collectie genaamd ‘Purple Light’ en deze collectie is prachtig. De kleuren, de verpakkingen en natuurlijk de ingrediënten die we gewend zijn van Dr. Hauschka make-up is om door een ringetje te halen. Ik laat ze je graag zien. Kijk mee!

Purple Light is een collectie die je persoonlijkheid laat stralen. Met de producten kun je met verschillende tinten paars twee verassende looks creëren. ‘Luminous Days’ om je natural look iets meer te laten oplichten en de ‘Luminous Skys’ voor als de dag ten einde komt en jij de hemels wilt schitteren.

De make-up production van Dr. Hauschka zijn bereid met verzorgende heilzame plantenextracten, plantaardige olien en wassen voor hydratatie en bescherming van je huid. De merk is helemaal vrij van synthetische parfums en conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG’s.

De verpakkingen was het eerste waar ik een glimlach om mijn gezicht van kreeg, deze zijn namelijk prachtig. Dit komt doordat ze zijn geïnspireerd op Emma Lindström, een Zweedse kunstenaar. Het paars van de collectie komt in de hele lijn terug zowel op de verpakkingen als de producten. Wanneer de vpeqakking er al als een feestje uitziet dan heeft het merk/product bij mij al gelijk pluspunten te pakken, kleine details en de ‘feeling’ bij het opmaken moeten echt een feestje zijn. Bij deze lijn is dat goed gedaan, de kleine paarse shimmers op de kartonnen doosjes maken het helemaal af.


Eyeshadow palette €30,50

Laat je inspireren door de intense kleuren van deze LE: zacht rosé, krachtig lila en diep paars. De vier tinten versterken de kleur van je ogen. Het palette bevat 2 matte en twee glinsterende tinten om allerlei variaties mogelijk te maken. Dankzij de minerale pigmenten , heilzaam plantenextracten zoals zwarte thee en zijde zorgen de oogschaduw ook voor de tere huid rondom de ogen.

Nu draag ik echt heel weinig oogschaduw en moet ik je ook eerlijk bekken dat wanneer ik oogschaduw draag, de kleur paars er niet in voorkomt. Op een of andere manier past paars gewoon niet zo goed bij mij. Toch vind ik het palette echt prachtig en de paars/neutrale tinten die erin zitten zijn stuk voor stuk mooi. Als ik dan toch ene kleurtje zou kiezen dan zou ik de 2de in het palette zeker gebruiken.

Ik heb het palette natuurlijk ook geswatcht en daar werd ik heel vrolijk van. De textuur van de oogschaduw is lekker romig en zoals je op onderstaande foto kunt zien is het pigment echt op. Love it!

Teint Power €30,95

Verrassend zijn de zachte pasteltinten van de teint powder. Ze geeft je huid een frisse subtiel glinsterende finish en egaliseert tegelijkertijd je teint. De kleuren harmoniseren met elke huidskleur. Met de brush kun je verschillende tinten goed mengen en het poeder direct op je huid aanbrengen. Of gebruik het als finishing touche over je foundation.

Een poeder gebruik ik vrijwel elke dag. Een transparante poeder om mijn foundation wat meer te ‘setten’ en voor wat meer levendigheid en glow gebruik ik bijna z’n gelijke poeder als deze van Dr. Hauschka en ik ben er dol op. Wanneer je namelijk met je brush over alle 3 de kleuren heen gaat krijg je een gloed die je look een stuk meer laat stralen en ook gezonder doet lijken. Je kan natuurlijk er ook voor kiezen de producten apart van elkaar te gebruiken maar voor het mooie resultaat zijn alle 3 echt top.

Eye Definer €13,95

Creëer sprekende ogen met deze Eye definer die een elegante grijs-violette tint heeft. Het potlood heeft een zijdezachte textuur waarmee je gemakkelijk kunt blenden en zo de contouren van je ogen benadrukt.

Toen ik dit product van Dr. Hauschka uit de verpakking haalde was ik eigenlijk bang dat ik een knal paars oogpotlood zou krijgen waarmee ik vervolgens niks ga doen maar ik werd ontzettend verrast toen ik het potlood zag. De kleur is namelijk een hele warme tint die alles behalve heel opvallend is maar juist heel neutraal en perfect voor mijn dagelijkse look. Grijs gemengd met paars en je krijgt een prachtige tint. Ook is dit potlood qua textuur weer lekker romig en brengt daardoor goed aan. Het pigment is top en dit product gaat regel recht mijn make-up stash in.

Hieronder de swatch van de eye definer. 

 

Liquid Lip Colour €17,95

Is je stemming ingetogen of juist expressief? De Liquid lip colour is er in twee kleuren, een subtiele nude-tint en ene rijke bessenkleur. Je lippen hebben direct een intense glas, die heerlijk zacht en verzorgend aanvoelt.

Dan 2 producten waar ik heel nieuwsgierig naar was, lip colours. Ik ben gek op lipproducten en ik heb alleen maar goede ervaringen met de lipproducten van Dr. Hauschka. In de collectie zitten 2 liquid lip colours in een mooie nude beige kleur en een warm berry, rode kleur.

Mijn favoriet was gelijk de nude kleur omdat deze perfect is voor iedere dag. De substantie lijkt een beetje plakkerig maar op de lippen heb je er geen last van en droogt hij mooi zacht op. Ook hiervan is de pigmentatie weer ontzettend top.

Hieronder zie je de swatches van de 2 kleuren.

 


Ik was al een groot fan van Dr. Hauschka alleen al door de goede ingrediënten en al het positieve wat dit merk met zich meebrengt. Daarnaast vind ik deze collectie echt een toppertje omdat de producten er super uitzien, mooie verpakkingen en de kwaliteit is ook hartstikke goed. Ook al is paars niet direct mijn favo kleur en dacht ik dat de ‘purple light’ collectie alleen maar vol zou zitten met paars tinten, ben ik toch ontzettend verrast en ben ik blij dat het toch heel veelzijdig is met mooie draagbare tinten.

Mijn favoriet zijn de absoluut de Face Powder, de Eye Definer en het nude kleurige lipproducten!

Verkrijgbaar vanaf 1 februari bij Dr. Hauschka verkooppunten.

Heb jij ervaring met de producten van Dr. Hauschka?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 17 januari 2018 / 14:19

  Ik vind de collectie er prachtig uitzien! Ik wist helemaal niet dat Dr. Hauschka make-up maakte;
  Liefs,
  Yara

 2. 17 januari 2018 / 11:33

  Ik vind het ook echt een mooie collectie! De Lip Liquid Colours zijn mijn favorieten 🙂

 3. 16 januari 2018 / 16:56

  Wat een leuke producten! De kleuren liggen niet helemaal in mijn straatje, maar ik vind ze wel erg mooi!

 4. 16 januari 2018 / 13:45

  Ik vind het echt wel een hele mooie collectie, alleen de oogschaduw zou ik niet zo snel gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram