Gesloten – Dove Purely Pampering Body Oils || + Winactie!

Gesloten – Dove Purely Pampering Body Oils || + Winactie!

Dove heb ik altijd al een fijn merk gevonden. Standaard staat er altijd een heerlijke grote body cream van Dove in de badkamer en zodra die op is, staat er gelijk weer een nieuwe.

Daarnaast ben ik ook erg fan van de heerlijke GO Fresh body wash producten waar ik een tijdje geleden al over schreef. Dit zijn doucheproducten met heerlijke geuren die ik graag dagelijks gebruik. Vandaag maak ik kennis met twee nieuwe producten van Dove, de Purely Pampering Body Oils. Benieuwd? Kijk mee!

d2Er zijn 2 varianten verkrijgbaar Sheabutter & Vanille en Pistache & Magnolia, allebei spreken ze mij erg aan en ik vind het moeilijk een favoriet te kiezen.

De body oils zitten in slanke ronde plastic flessen en bevatten 150 ml. Een body oils zorgen ervoor dat je huid gevoed, verzorgt en beschermt is. Daarnaast laten de oliën geen vettig laagje achter en trekt het snel in de huid. Naast alle verzorgende werkingen geeft een olie ook nog een gezonde glans aan je huid. Dove geeft aan de producten het liefst te gebruiken na het douchen.

d3

Sheabutter & Vanille

d4

Sheabutter & Vanilla is de bronze variant. Deze olie is niet doorzichtig maar bevat allemaal shimmers. Het ziet er in de fles heel zomers uit moet ik zeggen. De geur is warm en je ruikt de vanille en de sheabutter allebei even goed. De olie is wat dikker dan de andere en voelt heerlijk zacht op de huid en plakt niet. Ik had gedacht dat e allemaal shimmers op mijn huid zouden zitten maar dat is niet het geval.

d5

Pistache & Magnolia

d6

Pistache & Magnolia is de groene variant. Deze olie is doorzichtig en bevat geen shimmers. Hij is lekker helder en oogt fris. De geur is heerlijk en maakt mij echt vrolijk. Het doet zelf een beetje denken aan een stroopwafelkraam waar verse stroopwafels worden gebakken, hmm!! Deze olie is een stuk dunner en trekt lekker snel in de huid, je voelt hem niet zitten!

d7

Hieronder de olie producten op mijn hand. Zoals je kunt zien is de variant met Sheabutter en Vanille een stukje dikker.
d8

De producten uitgesmeerd op mijn handen. Als eerste de Sheabutter en Vanilla olie. De shimmers die duidelijk aanwezig zijn in de fles zie je niet terug op je huid. Wel ontstaat er een prachtige glans. d9

Bij de Pistasche en Magnolia olie is de glans iets minder. Wel voelt deze even zacht aan.

d10

Ik vind ze allebei heerlijk. Mijn benen vragen altijd om een beetje extra verzorging en daarvoor zijn de oils zeker ideaal. Na het douchen breng je heel gemakkelijk de olie aan op je huid zonder dat het plakt en lang tijd nodig heeft met intrekken. Mijn favoriet? Ik vind het heel moeilijk kiezen welke ik nou het lekkerste vind, maar als ik toch moet kiezen ga ik voor de Pistasche & Magnolia.

De Body Oils zijn verkrijgbaar voor €9,99 bij oa. de drogist. d1

WINACTIE:

Speciaal in samenwerking met Dove mag ik maar liefst 5 meiden blij maken met een van deze heerlijke Body Oil producten.

Wat moet je doen

 • Volg Fablouise op Bloglovin
 • Laat in de comments weten welke geur jij het liefst wilt winnen. Pistasche en Magnolia of Sheabutter & Vanilla.
 • Reageer met een geldig E-mail adres.
 • Deze winactie is alleen voor de Nederlandse deelnemers. Belgische deelnemers kunnen wel gewoon meedoen met de andere winactie.
 • Meedoen kan tot 5 sept.

PicMonkey Collage

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

41 Reacties

 1. Janneke
  2 september 2015 / 13:50

  Leuk, ik ga voor Pistasche en Magnolia .

 2. 2 september 2015 / 13:15

  ik doe mee!
  Sheabutter & Vanilla lijkt me erg lekker!
  bloglovin; zoelouwerse

 3. Angel
  2 september 2015 / 12:19

  De Pistasche en Magnolia lijkt me heerlijk, ik doe maar al te graag mee ^_^

 4. Teun
  29 augustus 2015 / 09:32

  Leuk! Ik gebruik eigenlijk nooit iets van olie/bodybutter omdat ik er geen geduld voor heb maar dit lijkt me heel fijn. Ik doe mee voor de shea vanille versie 🙂

 5. 28 augustus 2015 / 18:34

  Ik doe graag mee voor de Magnolia Pistache variant lijkt me leuk om eens te proberen en heel benieuwd of het echt niet vet zal zijn.

 6. Grete Karina
  28 augustus 2015 / 18:25

  Ik heb een heel droge huid (vooral mijn armen en benen) en daarvoor lijkt me dit een heerlijke Body Oil!
  Ik kies voor de Sheabutter en Vanilla olie.
  Nu maar duimen….
  Groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

 7. Anne
  28 augustus 2015 / 09:49

  Wat een leuke producten!
  Ik ben wel fan van olie voor de huid alleen het is indd jammer dat dat altijd zo plakt.
  Dat dat bij dit product niet het geval is is wel heel fijn!
  Het lijkt me leuk om uit te proberen!
  Ik zou graag de geur pistasche en magnolia willen proberen!
  Ik volgde je al op bloglovin’ dus dat zit al goed!
  Groetjes Anne

 8. Maaike
  28 augustus 2015 / 00:58

  Ooh heerlijk! Ik doe graag mee! 🙂
  Mij lijkt Sheabutter & Vanille het lekkerst. 🙂

 9. Esther Potters
  28 augustus 2015 / 00:05

  Ik heb ’n droge huid dus komt mooi uit, ik ga voor de Dove Pistache-variant:)#lijktmeheerlijk

 10. Jacqueline Brouwer
  27 augustus 2015 / 22:22

  Ik wil heel graag Dove Pistache en Magnolia uitproberen.

 11. Linda Smeets
  27 augustus 2015 / 21:52

  Ook ik ben een Dove – fan en zou graag eens de geur Magnolia willen proberen.

 12. 27 augustus 2015 / 21:16

  Weinig intrektijd? Dat klinkt super! Voor bodylotions heb ik altijd te weinig tijd… Dus ik ben super benieuwd naar deze oils! Alleen lastig te kiezen welke geur aangezien ze me beide heel lekker lijken.. Toch heb ik deenk ik liever Pistache en Magnolia!

 13. margriet
  27 augustus 2015 / 18:23

  Pistasche en Magnolia lijkt me heerlijk. vooral voor de koude periode die er weer aan zit te komen.

 14. sabrina
  27 augustus 2015 / 18:19

  O heerlijk! Lijken me allebei geweldig. Doe mij de geur van shea zonder glans… Dan is geur het belangrijkst en ga ik voor de shea mocht ik winnen!

 15. 27 augustus 2015 / 18:12

  Aangezien ik een Belgje ben die in Nederland woon, mag ik meedoen hé? 🙂
  Ik waag mijn kans! Ik ben wel benieuwd naar de Sheabutter & Vanille.
  Liefs,
  Eefje

 16. milou
  27 augustus 2015 / 17:12

  Wat ben ik nu benieuwd geworden naar deze producten! Ik vind dove altijd al een heel fijn merk voor mij lichaam dus ik doe graag mee me deze winactie! De Pistache en Magnolia lijkt me heel erg lekker 🙂

 17. Priscilla
  27 augustus 2015 / 16:21

  Ik doe graag mee met de actie! Ik gebruik al veel producten van dove zoals deodorant, shampoo, conditioner en douchegels, maar die bodyoil wil ik ook graag proberen. Ik doe mee voor de pistache en magnolia bodyoil.

 18. sandra
  27 augustus 2015 / 16:18

  Wat een toffe actie, ik kende deze producten nog niet. Ik hou van dove dus deze zijn waarschijnlijk ook super chill. Aangezien ik allergisch ben voor pistachenoten ga ik voor de zekerheid maar voor de geur Sheabutter & Vanilla
  Ik volgde je al op bloglovin (sandra9454)

 19. Henderica
  27 augustus 2015 / 15:00

  Dove heeft inderdaad veel fijne producten…deze body oils lijken me ook heerlijk! Ik doe daarom graag mee voor de Pistache & Magnolia variant 🙂

 20. 27 augustus 2015 / 14:49

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik heb nog nooit een olie geprobeerd, dus ik ben wel benieuwd! Beide geuren lijken me heel lekker, maar ik ga voor de Shea & Vanilla! Lekker voor de koudere maanden. Ik volg je al op bloglovin’! X

 21. Anja
  27 augustus 2015 / 14:11

  Fijne winactie, ik maak graag kans. Mijn voorkeur gaat uit naar Sheabutter & Vanilla.

 22. 27 augustus 2015 / 11:58

  Wat een fijne winactie! Nu in de zomer kunnen met name mijn benen wel wat extra glans gebruiken door als het scheren en chloor- en zeewater! En nu de herfst ook weer om de hoek tuurt is hij vast extra lekker! Ik ding graag mee naar de Sheabutter & Vanilla!

 23. Anita te Gussinklo
  27 augustus 2015 / 11:55

  Mmm, lijkt me een heerlijke bodyolie.
  Sheabutter & Vanilla spreekt mij het meeste aan.

 24. Lisette Kleiweg
  27 augustus 2015 / 11:04

  Klinkt heerlijk, vooral de Pistache &Magnolia variant !
  Ik doe heel graag mee met deze winactie. ?

 25. Maria
  27 augustus 2015 / 10:46

  Ik heb hele positieve berichten gelezen over deze nieuwe lijn, en ben erg benieuwd en zou graag de Sheabutter willen proberen. Mijn benen kunnen het goed gebruiken?

 26. Lisa
  27 augustus 2015 / 10:32

  Oe ik zou dan kiezen voor pistasche en magnolia! Ben benieuwd ?

 27. 27 augustus 2015 / 10:18

  Dat klinkt heerlijk, ben benieuwd naar de plakkerigheid. Zeker voor droge benen aankomende winter zou dit een wondermiddel zijn. Ik vind Dove producten altijd erg fijn, maar deze toch wel aan de hoge prijs. Ben benieuwd of de pistache en magnolia mij kan overtuigen.

 28. Tessa keurntjes
  27 augustus 2015 / 09:49

  Toevallig heb ik dit product niet geprobeerd omdat ik me af vroeg of zon olie niet te vettig is, en de prijs dan toch aan de hoge kant is als je iets nog niet hebt kunnen proberen..

  Ik gebruik dagelijks veel dove producten, vooral de shampoo/conditioner/haarmaskers ben ik gek op! Toevallig gebruik ik de afgelopen douchebeurten daarbij ook de sop vanille&sheabutter en mijn huid word daar zo lekker zacht van! Dus lijkt het me top als ik ook de vanille&sheabutter olie zou kunnen proberen 🙂 helemaal mooi als hij dus niet vettig aanvoelt waar ik juist bang voor was.

  Liefs!

 29. 27 augustus 2015 / 09:44

  Dat lijken me heerlijke producten zeg! Ik doe graag mee met de winactie! Het maakt mij niet uit welke geur maar als ik moet kiezen dan kies ik Pistasche en Magnolia. 🙂

 30. Ling Choi
  27 augustus 2015 / 09:22

  Hier ook een grote fan van Dove. Ik zou de Magnolia uitvoering willen testen. Het zal wel lekker ruiken!

 31. 27 augustus 2015 / 07:55

  Oh de Sheabutter & Vanilla lijkt me echt heerlijk! Ik ben zoiezo enorm fan van de dove olien omdat ze niet zo vies plakken als de meeste olien.. Duimen!!

 32. Marjan
  27 augustus 2015 / 07:45

  Oeh Sheabutter & Vanilla lijkt me lekker 🙂
  Ik heb van Dove de Pistasche en Meiklokjes douchegel en van die geur ben ik toch niet echt fan 😉 Meestal gebruik ik de groene fles met komkommer!

 33. 27 augustus 2015 / 07:11

  Oeh body oil! Sheabutter &Vanille lijkt me een heerlijke geur. Ik doe zeker mee aan de winactie

 34. Nynke Boer
  27 augustus 2015 / 06:45

  Dove vind ik altijd zo heerlijk. Ik ga voor de pistache en magnolia. Ben heel benieuwd naar de geur.

 35. Liesbeth
  27 augustus 2015 / 06:41

  Het lijkt me heerlijk om de Sheabutter & Vanilla uit te proberen, klinkt zalig!

 36. 27 augustus 2015 / 06:36

  Dit merk heeft zulke fijne producten en ik gebruik er handcréme van en bodylotion.
  Ben zeer benieuwd naar de Magnolia en doe graag mee met deze fijne winactie.
  Ik volg je al erg lang op bloglovin.
  Waar ik deze post like.

  Xoxo

 37. 27 augustus 2015 / 06:22

  Wat klinken deze als heerlijke producten, zeg. Dove vind ik ook echt een heel fijn merk en gebruik het ook graag. Ik doe graag mee met de winactie en zou graag Sheabutter en Vanilla olie willen winnen en proberen! Ik volgde je allang op Bloglovin’ en heb het bericht geliked! Super leuk dat je er twee weggeeft onder je lezeressen!
  liefs

 38. Debbie Faber
  27 augustus 2015 / 05:40

  Ik ben dol op de producten van Dove, maar dit heb ik nog niet geprobeerd. Ik zou vooral die met pistache en magnolia willen winnen 🙂

 39. Sabrina
  27 augustus 2015 / 05:31

  Ik ben heel benieuwd naar deze body oils en loot graag mee voor de Pistache en magnolia uitvoering.

  Groetjes,
  Sabrina

 40. 27 augustus 2015 / 05:24

  Dove gebruik ik al zo’n beetje heel mijn leven..ontzettend fijne producten, ik doe dan ook zeker mee aan deze winactie! Als ik mag winnen zou ik erg graag de Pistasche en Magnolia willen winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram