DOVE | Go Fresh | Peer & Aloë Vera

DOVE | Go Fresh | Peer & Aloë Vera

Oh wat een heerlijk geur heeft Dove in haar producten gestopt, de nieuwe lijn peer met Aloë Vera vind ik GE-WEL-DIG! Vorige week ontving ik een pakketje van Dove met daarin de producten uit deze nieuwe lijn en ik ben sindsdien helemaal enthousiast!

De lijn bevat 4 producten. 2 heerlijke producten voor onder de douche en na het douchen 2 producten om de hele dag door lekker fris te ruiken. Alle 4 laat ik graag aan je zien. Kijk mee!

Anti Transpirant Deo Spray

Om te beginnen de deodorant spray. Geen nieuw product natuurlijk maar de geur is echt hemels. Als je van fris lekker vind met een klein tintje zoet dan moet je deze lijn echt even proberen. Nu gebruik ik voornamelijk altijd mijn deodorant van Dove en deze past daarom ook goed bij mij. De formule die Dove meegeeft in haar anti-transpirant is dat je gedurende 48h lekker fris blijft ruiken.  Ook krijg ik zelf na gebruik geen last van een geïrriteerde okselhuid omdat de deo ook je huid een beetje hydrateert.

Iedere dag fiets ik ontzettend veel bijvoorbeeld heen en terug naar mijn werk en daarom vind ik het altijd een must om een deo mee te nemen. Deze spray vind ik daar perfect voor en lekker snel in gebruik!

Anti Transpirant Roller

Naast de spray hebben we ook een roller en deze gebruik ik altijd na het douchen. Ik vind het zelf niet zo fris om een deo roller mee te nemen en te gebruiken op een ‘vieze’ huid. Daarom vind ik dit product ideaal om in de badkamer te hebben ook al is die bedoelt voor onderweg.

Verzorgende Douchecrème

Nu komen we aan bij heerlijke producten voor onder de douche, namelijk een lekkere crème in de heerlijke geur van peer & Aloë Vera. Ik moet je zeggen dat ik er echt geen genoeg van kan krijgen en ik kan nog wel 100x zeggen hoe lekker de geur is. Maar goed die moeten jullie toch echt zelf keertje proberen in de winkel.

De douche producten van Dove zijn ook niet nieuw voor mij en oh wat zijn ze heerlijk in gebruik. De crème is ontzettend zacht voor mijn huid. Na gebruik voelt je huid lekker fris, verzorgend en onwijs zacht aan. Ik heb alleen wel de neiging om altijd veel te veel product te gebruiken als ik de geur lekker vind. De flessen vliegen erdoorheen.

Hydraterende Douche Foam

Als laatste heb ik nog een douche foam en zelf had ik nooit eerder van Dove een foam gezien of gebruikt. Ik vind foam producten alleen wel ontzettend lekker voor onder de douche maar ook weer veel te verleidelijk om teveel te pakken. Ken je dat?

De foam is ook ontzettend zacht qua structuur en heeft ook die heerlijke geur. Op een of andere manier voelt het gebruik van foam producten ook altijd wat luxer. Ik denk toch dat deze ook weer veel te snel op is bij mij, het schuim voelt zo lekker zacht ieder dag gebruik ik hem!

Prijzen:

Hydraterende Douche Foam €5,99
Verzorgende Douchecrème €3,59
Anti transpirant Deo spray €3,99
Anti transpirant Deo roller €3,99


Lijkt jouw de geur Peer & Aloë Vera ook zo lekker?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

  1. 27 augustus 2017 / 07:57

    Ik heb een tijdje terug de douche goals gebruikt en daar zat ook een ‘perengeur’ bij. Die was zó lekker! Ik ben dan ook erg benieuwd naar deze!

  2. 26 augustus 2017 / 22:24

    Vooral peer lijkt me zo lekker! Dove doet het altijd wel goed, ook qua luchtjes 🙂

  3. 26 augustus 2017 / 17:43

    Ik heb laatst de kleine deodorant hiervan gekregen (ze stonden de geur te promoten!) en ik vind hem zo lekker! Ik wil zeker ook de rest van de collectie aanschaffen eigenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram