Dove || GO Fresh body wash

Dove || GO Fresh body wash

dove

Producten die ik heerlijk vind om dagelijks te gebruiken zijn douchegels. Ik ga iedere dag onder de douche en vind het heerlijk om daarbij een lekkere zeep te gebruiken om mijn lichaam mee te wassen.

Nu heb ik aardig wat geuren in de badkamer staan om lekker af te wisselen. Alleen nu wordt het allemaal nog een stukje moeilijker met kiezen door 4 geuren uit de Dove GO Fresh collectie. Ik laat ze je vandaag zien.

dove2

Deze heerlijke body washes van Dove zorgen er voor dat je huid heerlijk zacht en soepel wordt na gebruik onder de douche. Je ontvangt ze in grote witte flacons met daarop de geuren afgebeeld. In de flacon zit maar liefst 250 ml waar je best een tijdje mee vooruit kunt. Daarnaast bevatten de Body washes een nieuwe formule waarbij je huid na 1x douchen al zachter en soepeler is.

Ik ontving 4 varianten om te proberen:

Pomegranate & Lemon Verbena Scent
Manderin & Tiaré Scent
Blue Fig & Orange Blossom Scent
Cucumber & Green Lea Scent

Pomegranate & Lemon Verbena Scent

dove4

Meestal word ik aangetrokken door de verpakking en als ik alle vier de geuren naast elkaar heb staan valt toch door de roze vormgeving mijn eerst blik op deze geur. Deze Body Wash bevat de geur van granaatappel en citroenverbena. Ik vind hem heerlijk fris, romig en met een tintje zoet ruiken. Heerlijk!

Manderin & Tiaré Scent

dove5

Mandarijnen geur maakt mij altijd blij in producten, ik vind het heerlijk. De Manderin & Tiaré Scent bevat ook zoals de naam al zegt de geur van zoete frisse mandarijntjes en tiarébloemen.

Blue Fig & Orange Blossom Scent

dove3

Blue Fig & Orange Blossom is ook een grote favoriet van mij uit deze rij, de geuren combinatie van blauwe vijgen oranjebloesem doet het heel goed.

Cucumber & Green Tea Scent

dove6

Heel wat anders maar ook weer zo lekker. Komkommer en groene thee. De geur is heerlijk fris en ideaal om je dag mee te beginnen.

dove7

dove8

Mijn grote favoriet? Oeii, wat is dat lastig. Alle vier vind ik ze namelijk lekker en heel verschillend. Het zijn geuren waarmee je altijd goed zit, de ene wat frisser, de ander wat zoeter maar toch even lekker. De Cumcumber & Green Tea vind ik echt perfect om de dag mee te beginnen en de andere zijn ook heerlijk om te gebruiken als echte ontspanning.

Daarnaast heb ik altijd best last van een droge huid maar mijn huid voelt heerlijk zacht na gebruik zonder irritatie van droge plekken.  De geur is precies goed en wordt onder de douche niet te heftig en overheersend en dat vind ik fijn. Ik ben altijd al een groot liefhebber geweest van Dove en deze producten maken dat nog sterker!

dove10

Verkrijgbaar bij de drogist voor z’n €5,- 

Welke douchegel gebruik jij onder de douche? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram