Donderdag 8 juli

Donderdag 8 juli

Zo, tijd voor een persoonlijke update! Afgelopen week ben ik lekker aan het werk geweest aan verschillende opdrachten. Ik had een heerlijk weekend achter de rug met wat belangrijke afspraken maar vooral ook gericht op leuke dingen met vrienden! Ik neem je even terug mee!

Het weekend begon vrijdag nog even met wat belangrijke afspraken. Omdat we op locatie de afspraak hadden en daar ook vervolgens even gingen werken besloten we eerste ven lekker te ontbijten. Een van de plekken waar ik het altijd leuk vind even snel een ontbijtje te eten is de Bagels & Bean in Zwolle. De koffie is lekker en een simpele bagel met jam en Cream cheese vind ik een heerlijk!


Vrijdagavond was het tijd voor weekend en had ik afgesproken om lekker even de stad in te gaan. Daar heb ik een heerlijke avond gehad met o.a. en vriendin van mij die ook nog is jarig was geweest, dus konden we dat mooi even vieren. Het was echt weer even een moment van besef dat we echt vrijwel terug bij het ‘normaal’ zijn. Het was overal in de stad zo gezellig, levendig, sfeervol dat ik echt heb genoten.Zaterdagavond was een soortgelijke avond, maar dan een avond dat ik met een vriend van mij lekker even het terras op ging. We hebben de hele avond lekker buiten kunnen zitten genoten van hapjes en drankjes. Opnieuw een latertje maar weer een geslaagde avond.De rest van de week ben ik lekker aan de slag gegaan met mijn blog, nieuwe ontwerpjes en wat klusjes die gedaan moesten worden. Dinsdagmiddag had ik nog gezellig bezoek van mijn beste vriendinnetje

Woensdagochtend vierde ik de verjaardag van een vriend van mij op het terras. We hebben heerlijke taartjes gegeten, koffie gedronken en daarna nog lekker een lunch gegeten.

Woensdagavond bracht ik mijn avond door in Zwolle. Daar heb ik voor het eerst een potje Glow in the dark golf gedaan wat ik echt vreselijk vond. Niet mijn ding, ik kon er de lol niet van in zien. Heel grappig en mooi gedaan, maar ik werd er niet heel enthousiast van.

Daarna heb ik heerlijk in het Wezenlandenpark nog even gezeten waar 2 luchtballonnen de lucht in gingen. Best spectaculair om te zien.Vandaag is mijn dag begonnen met 1,5 uur skeeleren. Een flinke tocht en het was ook flink uitrusten toen ik eenmaal thuis was. De rest van de middag focus ik mij op wat werkzaamheden, ga ik gezellig koffie drinken met mijn moeder en zie ik in de avond nog een vriendinnetje van mij! Top dag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram