Donderdag 26 augustus

Donderdag 26 augustus

Een update vanuit mijn ‘luie’ werkstoel. Haha! Ik heb mezelf een beetje in de nesten gewerkt. Met het heerlijke zonnige weer van afgelopen dagen heb ik vaker mijn skeelers aangetrokken dan dat ik achter mijn werkplek ging zitten. Hierdoor is mijn werk een beetje opgestapeld en werk ik mezelf dus een beetje in de nesten met deadlines.

Het nadeel hiervan is, dat ik slechter slaap. In de nacht denk ik namelijk dat ik het dan opeens allemaal niet meer aan kan wat de volgende ochtend natuurlijk weer hartstikke mee valt. En omdat ik heel slecht op commando kan designer werkt mijn inspiratie ook een beetje tegen.


Maar goed, vandaag ben ik dan achter de computer gekropen en heb ik al een hoop werkzaamheden verricht. Afgelopen dagen heb ik ieder geval heerlijk even kunnen skeeleren. Ik besefte mij namelijk dat het sneller gaat dan ik dacht, de herfst staat straks voor de deur en met gladde bladeren op de grond wordt het skeeleren geen pretje meer. Ik denk dat ik ze daarom binnenkort in de kast moet leggen en dat deze sportieve hobby even een pauze gaat krijgen helaas.

Afgelopen dinsdag heb ik wel mijn record kunnen skeeleren. In totaal meer dan 20 km in de heerlijke zon met een lekker windje langs de mooi natuurgebieden in mijn omgeving. Heerlijk! Ik heb er ontzettend van genoten alleen wat het wel iets pittiger omdat er een blaar op mijn voet was ontstaan en die zat behoorlijk in de weg. Ik heb de rit natuurlijk wel voltooid en dat voelde heerlijk!


Gisteren kwam mijn beste vriendin nog even langs, ze was terug van haar reisje naar Rome en natuurlijk wou ik graag de verhalen horen. Ze heeft mijn nageltjes ook weer mooi gemaakt met een mooi gelnagellakje en daarnaast stortte ze zich ook over mijn wenkbrauwen die prachtig weer in shape zijn. Ik hou van haar en haar talent!

Voor nu, vind ik dat ik een koffie heb verdient en die ga ik even lekker nuttigen in het zonnetje met mijn boek!

Fijne donderdag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 28 augustus 2021 / 10:15

    Wat lief dat je zo je vriendin benoemt in het artikel en 20km meid! Wat mega knap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram