Donderdag 24 juni.

Donderdag 24 juni.

Goodmorning! Met uitzicht op verandering en nieuwe dingen binnen de structuur in mijn leven ben ik druk bezig met dingen goed op papier te krijgen. Mijn baantje als ‘gastvrouwtje’ in Isala ziekenhuis stop zodat ik mij weer 100% kan focussen op mijn eigen werk. Voor het zover is ben ik druk bezig om alles op papier te zetten dat ik structureel aan het werk kan.

Naast Fablouise.nl en de webshop werk ik ook nog voor Coolpixel. En aangezien dit bedrijf van mij en een goede vriend erg in lift zit en veel werk doet binnenstromen is het tijd om mij daar extra voor in te zetten. Ik wil mijn tijd dan ook goed over de 3 bedrijven verdelen. Dat vergt even wat puzzel werk en daar was ik gisteren veel mee bezig.

Ik besloot op locatie te gaan werken en dat motiveert mij om extra had aan de slag te gaan. Een van de plekken waar ik graag kom is de grote boekenwinkel Waanders die gevestigd zit in de kerk. De locatie is prachtig, de sfeer is fijn en de koffie is er overigs ook erg lekker. Ik zocht een fijne plek op, stalde al mijn spullen uit en ben lekker aan de slag gegaan.

Op locatie werken en even uit je vertrouwde omgeving te gaan helpt om stappen te maken. Ik was een paar koffie’s en uurtjes verder maar wel met een voldaan gevoel en rust in mijn hoofd hoe ik het gaan aanpakken en ga indelen. Ik heb nieuwe plannen opgeschreven en duidelijk op papier gekregen hoe ik dit wil aanpakken. Kortom, een geslaagde middag!

Als ‘beloning’ van de stappen die ik had gezet besloot ik even langs de donut winkel te gaan. Niet helmaal mijn ding want wat zit je ontiegelijk vol van zo’n ding. En alleen al door naar de verpakking te kijken wordt je hysterisch.. haha!

Einde van de middag genoot ik nog even heerlijk van de zon, wachtend op een goede vriend van mij om samen nog gezellig even in Zwolle te zijn.

Als tip kan ik je meegeven, mocht je werk hebben liggen waar je een beetje tegenop ziet, wat je eigenlijk veel te lang uitstelt of werk dat echt even je aandacht vergt. Nu door de Corona versoepelingen weer de leuke cafés en eettentjes open zijn kun je heel gemakkelijk weer buiten de deur een leuk plekje vinden om even te werken. Mij motiveert een andere plek, andere prikkels en inspiratie enorm en ik kan het je dan ook zeker aanraden om is te proberen. En natuurlijk die lekkere koffie maakt het helemaal af!

Ik wens je een fijne (productieve) dag. Haal eruit wat erin zit, maak stappen en bovenal, geniet!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. 25 juni 2021 / 16:20

  Wat een heerlijk overzichtje zeg en donuts zijn altijd heerlijk!

  • Laura Louise
   Auteur
   25 juni 2021 / 18:44

   Ze zijn heerlijk maar gut, wat vullen ze toch altijd erg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram