Doe mee aan de UGG “Feels Like Nothing Else” actie en win!

Doe mee aan de UGG “Feels Like Nothing Else” actie en win!

uggsUGG komt met een onwijs leuke actie al zeg ik het zelf. Ik ben een liefhebber van UGG en sinds ik ze zelf in het bezit heb trek ik ze het liefst niet meer uit. UGG wil je nu graag uitnodigen om deel te nemen aan een UGG ‘photo shoot’, gehouden in verschillende UGG verkopende winkels. Hier zal de beroemde sheepskin ‘bubble chair’geheel tot je beschikking staan. Maak je mooiste, grappige en/of meest memorable foto met de beeldschone modellen uit onze collectie.

De foto kan je met je smartphone maken en uploaden via Instagram en Twitter met #FeelsLikeNothingElseBNL. Heb je geen Instagram of Twitter account? Upload dan je eigen foto op de Facebook wall van UGG Australia of op deze webpagina: www.uggaustralia.nl/feelslikenothingelse

uggs2

Daarna is het tijd om te stemmen tot 31 december 2013. Dit kan je doen door de foto’s op de webpagina te bekijken en jouw stem uit te brengen. Heb jij de meeste stemmen verworven? Dan win je een geheel verzorgd “Feels Like Nothing Else”-verwenarrangement voor 2 personen, inclusief UGG-producten.

De deelnemende winkels zijn:

Afbeelding 3Veel plezier en succes voor het winnen van het verwenarrangement.
Voor meer informatie surf naar: www.uggaustralia.nl/feelslikenothingelse

Ben jij ook een liefhebber van Uggs?
Ga jij meedoen aan deze wedstrijd?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram