DIY – Witte chocolade met Marshmallows rocks!

DIY – Witte chocolade met Marshmallows rocks!

rocksHet was weer hoogtijd om de keuken in te duiken en dit keer met een heel vrolijk en natuurlijk makkelijk recept. Ik kwam namelijk op Pinterest een onwijs leuk plaatje tegen van chocolade paaseieren met gekleurde marshmallows erin, dit wil ik!!

Het trok direct mijn aandacht en ik besloot het ook te gaan maken, alleen dan geen paaseieren maar simpele vierkanten vormpjes die ik rocks noem. Kijk mee!

diy1

Wat heb je nodig:

Vormpjes voor ijsblokjes
Witte chocolade
Decoratie marshmallows  (Verkrijgbaar bij de Action)

diy3Het is de bedoeling dat je als eerste de chocola laat smelten. Je hebt daar verschillende manieren voor ik doe het met de magnetron. Je vult de ijsblokjes met de mini marshmallows. Ik heb ze zelf nog een keer doormidden gedaan maar dit hoeft niet perse.

diy4Vervolgens giet je de chocolade erover en zorg je dat de marshmallows zijn bedekt. Als laatste kan je nog wat extra marshmallows er bovenop doen. Schud een beetje aan het bakje zodat het chocola zich goed kan verdelen. Tijd om de chocola af te laten koelen. Je kunt het in de vriezer leggen of in de koelkast.

diy5Ik heb een uurtje gewacht en klaar is kees, de chocolade is hard geworden en het is tijd om ze uit het vormpje te halen. Het ging niet heel soepel maar het is uiteindelijk wel gelukt. Het resultaat: Heerlijke romige witte chocolade stukken met zachte marshmallows erdoorheen. Ziet het er niet vrolijk uit? Yummie!!

bonbon11

rocks

Wat vind jij van deze DIY?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram