DIY – Washi Tape & Wasknijpers!

DIY – Washi Tape & Wasknijpers!

1Afgelopen week schreef ik een artikel hoe je heel leuk en makkelijk met Washi tape je potloden kunt pimpen. Nu zijn er nog wel honderden ideeën wat je Washi tape kunt doen en omdat ik zo veel van het spul heb, heb ik nog een DIY voor jullie…

Ook kwam ik bij de Boekenvoordeel winkel waar ik een boekje zag liggen met leuke ideeën met Washi tape voor €3,95 en zag ik bij de Action ook een pakje van 2 rolletjes tape voor iets van €0,50. Dus vind je de tape duur bij de Hema, ga dan zeker even langs de Action! Daarnaast kocht ik ook bij de Action een boek met patronen wat je leuk kunt gebruiken als kaarten/posters, een zak vol met wasknijpers voor €0.80 en glitterplak steentjes voor z’n €0,60. 2

Eigenlijk is het net als bij de potloden weer heel simpel om hiermee aan de slag te gaan. Je zet je verstand gewoon op 0 en laat lekker je creativiteit het werk doen. Het fijne aan Washi tape is dat je het er makkelijk weer af krijgt. Dus wanneer het niet goed geplakt zit, niet helemaal recht of is het toch niet geworden wat je wou, je trekt het er zo weer af en is daarna nog zeker bruikbaar.

3Ik ben zelf gewoon een beetje bezig gegaan met wat soorten en glitter steentjes. Je kunt zoveel kanten op!5Dan wanneer het klaar is is het leuk om de wasknijpers natuurlijk gezellig te gebruiken en dan bedoel ik niet voor de was, maar om leuke kaarten op te hangen, of wat ik heb gedaan, fashion items uit tijdschriften waar ik inspiratie vandaan haal!

4

DSC_0489

Kortom, je kunt zoveel met washi tape dat je eindeloos saaie dingen kunt pimpen. Ik raad je zeker aan om de Action in te gaan voor knutsel spulletjes en Washi tape en Hema!

Kijk voor Washi Tape & Potloden DIY Hier.

Wat vind jij van deze DIY? Ben je bekend met Washi Tape?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram