DIY – Washi Tape om potloden!

DIY – Washi Tape om potloden!

1

De scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat je weer alle spullen in huis hebt om aan de slag te gaan. Tegenwoordig verkopen ze zoveel leuke schoolspullen met dure prijskaartjes eraan dat het ook op een andere manier kan om je school spullen op te vrolijken. Bijvoorbeeld je potloden!

Washi Tape is tegenwoordig helemaal hip. Een plakband verkrijgbaar in verschillende prints, kleuren en diktes om alles en dan ook echt alles om je heen op te vrolijken. Nu ben ik naar de Hema gegaan om Washi tape te halen om een leuke DIY te bedenken om je school spullen wat op te vrolijken. Nu zit ik zelf niet meer op school maar deze eerste DIY met Washi tape vind ik zelf ook erg leuk want van potloden kun je er nooit genoeg hebben en je eigen twist eraan geven maakt het natuurlijk nog veel leuker!

2

Washi tape is oa. verkrijgbaar bij de Hema. Je kunt ze per 2 kopen in verschillende dessins. Een setje van 2 kost €2,60. Daarnaast heb je ook Fabric tape, dit is een wat dikkere tape die je ook op textiel kunt bevestigen voor €2,95. Ook kocht ik bij de Hema roze dikke tape voor €2,95.

3

Voor een stel lege, saaie potloden ging ik langs de Action waar ik een setje gekleurde potloden kocht voor €0,30 en bij de Wibra een stel neutrale voor €0,50.

4

Het leuke aan het werken met Washi tape is dat je eigenlijk op wat voor manier je eigen draai eraan kunt geven. Je kunt lekker mixen met kleur, met prints maar ook met verschillende lagen en diktes.

5

Ik ben zelf aan de slag gegaan en heb eigenlijk mijn verstand op 0 gezet. Gewoon lekker bezig dus!

6

Wat je ook doet, het is allemaal goed. Lekker combineren, scheuren, knippen. Er weer af halen, opnieuw aanbrengen. Ga zo maar door!

7

En als resultaat heb je dit…

8

Een pennen bakje gevuld met mijn eigen vrolijke potloden! Ontzettend makkelijk om te doen en om mee te varieren. Gebruik je nooit een potlood, dan kan je natuurlijk ook een pen gebruiken of andere kantoor spullen die wel een boost kunnen gebruiken.

Wat vind jij van Washi Tape? Wat vind je van deze DIY?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram