DIY – Washi Tape Notitie boekje!

DIY – Washi Tape Notitie boekje!

1

Er gaat niets boven je eigen creaties al zeg ik het zelf. Wil je origineel zijn, opvallen en je eigen creativiteit loslaten dan is deze DIY zeker iets voor jou…

Vorige week liet al een een leuk notitieboekje zien van de Action met de schattige uiltjes erop. Nu wil aan de slag om een saai notitieboekje op te pimpen tot een leuk en origneel boekje.

Wat heb je nodig:

Een creatieve brein
Verschillende Washi Tape
Notitieboekje

Het leuke aan washi tape vind ik vooral dat je eindeloos kunt combineren en de leukste combi’s maken. Maak je een fout dan is het geen ramp, washi tape kan je er namelijk weer makkelijk af halen. Het enige wat je bij deze DIY hoeft te doen is de leukste tape bij elkaar plakken op het boekje en zo creëer je je eigen notitieboek.

0

Bij de Action kocht ik een setje van 3 mini boekjes waarin gewoon lijntjes papier zit. Ik vind ze zelf ontzettend handig omdat je ze makkelijk mee kunt nemen en kunt gebruiken voor ideeën om te schrijven. Het zijn vrij simpele boekjes waardoor het weer extra leuk is om ze op te pimpen. Ik heb verschillende tape gebruikt om zo een leuk en vrolijk effect aan de boekjes te geven.

2

3

Bekijk ook de andere DIY met Washi tape:

Wasknijpers
potloden
Theezakjes

De washi tape heb ik gekocht bij de Hema, de notitie boekjes komen van de Action, voor 3 kleine boekjes betaal je €0,69. Bij de Action kun je ook terecht voor Washi tape.

Wat vind jij van deze DIY?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram