DIY – Vrolijke thee zakjes bij een High Tea!

DIY – Vrolijke thee zakjes bij een High Tea!

00

We blijven nog even in de Washi sferen, ik heb namelijk nog een leuk idee bedacht voor een gezellig high tea of meidenavondje! Ga je een High Tea organiseren voor je vriendinnen maar wil je het nog net even wat leuker maken dan normaal? Ik drink je graag thee gezellig met je vriendinnen maar wil je het iets opvrolijken?Dan is deze tip iets voor jou!

Met Washi tape kun je werkelijk alles. Ik heb al 2 DIY aan jullie laten zien met behulp van deze kleurrijke tape en nu heb ik opnieuw iets wat ik met jullie wil delen. Ik ben zelf een echte thee liefhebber en onder het genot van jawel, een kop thee kwam ik op dit idee!

1

Wanneer ik thee drink dan laat ik vaak het zakje erin zitten maar nu viel mij op dat die labels best wel saai zijn. Ik heb mijn Washi tape erbij gepakt en ben weer lekker gaan plakken. Ditmaal dus over de labels heen van het theezakje. Nu gaf het direct een ander effect, een stuk vrolijker en dus helemaal leuk wanneer je een High Tea hebt, of gewoon zelf zin hebt in een vrolijk kopje thee. Super makkelijk en het enige wat je nodig hebt zijn theezakjes, washi tape, een schaar en wat creatieve energie! ENJOY!

Wat vind jij van dit idee met Washi Tape? Ben je zelf al aan de slag gegaan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram