DIY – Sierlijke Kerstballen met Glitters en Pailletten

DIY – Sierlijke Kerstballen met Glitters en Pailletten

1Vandaag heb ik een DIY voor jullie die ik persoonlijk heel erg leuk vind. Ik ging ermee aan de slag om het te maken voor mijn eigen slaapkamer als decoratie maar ik dacht direct laat ik het met jullie delen en er een DIY van maken…

In de DIY wil ik laten zien dat je heel makkelijk en snel hele persoonlijke en gezellige kerstballen kunt maken. Je kunt ze in de boom hangen maar ik leg ze neer als decoratie. Kijk mee!

2

Wat heb je nodig:

Doorzichtige kerstballen
Decoratie als glitter, kralen, pailletten, lintjes
Je eigen creativiteit

Bij de Action kocht ik 2 doorzichtige kerstballen met alleen een lintje erin. Deze heb ik er heel makkelijk met een pincet uit kunnen halen zodat ze helemaal clean waren.

3Vervolgens ben ik aan de slag gegaan en heb ik een doos vol glitters, kralen en pailletten erbij gepakt om de kerstbal te vullen.

4

5Ik hou ervan als iets opvalt maar daarnaast ook stijlvol en rustig is. Daarom heb ik ze niet helemaal vol gemaakt, maar is de kerstbal ook nog mooi doorzichtig waardoor de kleuren eruit knallen.  en waardoor je een leuk diepte effect krijgt

7Ik heb de kerstballen niet in de boom hangen maar als decoratie op mijn tafeltje. het kleurt mooi bij met de boeken die ik heb liggen en de overige witte kerstversiering.  Het is onwijs simpel om te maken en iets om je eigen creativiteit in te stoppen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hoop andere glitters, lintjes of papiertje, dus creëren kan op heel veel manieren.

Wat vind jij van deze DIY?
Heb je je kamer of huisje al vol met kerstversiering?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram