DIY Printable Fruity bookmarks!

DIY Printable Fruity bookmarks!

Vandaag heb ik een leuke printable & diy voor je. Namelijk 3 verschillende ruit illustraties die je kunt uitprinten en kunt plakken op een satéprikker. Wanneer je dit doet hebt je namelijk hele gezellige boekenleggers!

Ik kwam een hele tijd geleden een boekenlegger tegen die op een ‘grappige’ manier uitstak uit het boek en toen dacht ik, dit kan ik natuurlijk ook zelf maken. Zo gezegd zo gedaan en ik vind het resultaat zelf erg vrolijk. Ook heel wat boeken aan het lezen? Knutsel je eigen boekenlegger snel in elkaar!
Onderaan deze pagina kun je de printable uitprinten en vervolgens zelf gaan maken. Ik heb gekozen om de illustraties op een wat dikker papier uit te printen zodat ze goed stevig op de satéprikker zitten. Even vast maken met een plakbandje en klaar zijn ze voor gebruik!Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram