DIY || Oreo Pops!

DIY || Oreo Pops!

hoiAfgelopen zaterdag dook ik de keuken in om wat lekkers te bereiden. Ik had een rol Oreo koekjes in huis en besloot om er Oreo pops van te maken.

Oreo koekjes vind ik zelf heel erg lekker maar om het nog wat vrolijker te maken besloot ik ze te dippen in witte chocolade en disco dip. Benieuwd? Kijk mee!

oreo3

Wat heb je nodig:

Rol Oreo koekjes
Witte chocolade op te smelten
Disco dip
Pop tart stokjes of ijsstokjes

oreo1Het eerst wat je moet doen is het smelten van de witte chocolade. Dit doe ik op de  au bain marie manierHet maken van de pops lijkt simpel waar bij mij gingen de eerste 4 koekjes mis. Wanneer je deze namelijk open draait breken ze erg snel doormidden. Ook wanneer je de koekjes in het chocola dipt merk je dat ze erg zwaar worden. Ik bedacht een andere manier.

Ik dipte al heel het koekje in de chocola en vervolgens besprenkelde ik de disco dip eroverheen. Goed laten drogen tot de chocolade hard is en dan proberen een stokje er voorzichtig tussen te krijgen.

oreo6

Wat je daarna moet doen is heerlijk gaan smikkelen van deze Oreo koekjes met een laagje van witte chocolade en vrolijke kleurtjes! Hmmmm!

oreo4

Ben jij een liefhebber van Oreo? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram