DIY – Marshmallow Pops voor in de choco!

DIY – Marshmallow Pops voor in de choco!

Vandaag heb ik een hele lekkere en vrolijke DIY voor jullie die ideaal past bij deze tijd van het jaar en die je helpt om een beetje op te fleuren wanneer je wel een oppepper kunt gebruiken. Het is koud buiten, mistig en dan gaat er niets boven een heerlijke kop warme choco met een dot slagroom en meer…

Vandaag wil ik je op een makkelijke en simpele manier laten zien hoe je net wat extra’s kunt doen om je choco op te fleuren en natuurlijk om nog net wat lekkerder te maken. Namelijk met Marshmallow pops!

2Voor de DIY heb je het volgende nodig:

Chocola om te smelten
Marshmallows
Versiering
Cake Pop stokjes

Ik heb zelf alle bovenstaande producten gekocht bij de Action en was nog geen €4,- kwijt!

3

4Tijd om aan de slag te gaan. Steek een stick in een marshmallow en zorg dat hij er stevig in staat. Smelt ondertussen een beetje chocola waar je volgens de marshmallow in kunt dippen.

5Vervolgens dip je de marshmallow in de gesmolten chocola en vervolgens in de versiering die je erop wilt hebben.

6

7

8

9Vervolgens laat je ze even rustig staan zodat de chocola goed kan drogen.

10Daarna is het tijd om een kop chocomelk klaar te maken en deze schattige pops te gebruiken om mee te dippen! Je bent nog geen 10 minuten verder en je kunt genieten van een extra lekkere kop met choco! Leuk voor de feestdagen, om te maken met je kids of met je vriendinnen!

Wat vind jij van deze DIY?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram