DIY Letter Banner van Loavies ♡

DIY Letter Banner van Loavies ♡

0
Een tijdje geleden liet ik mijn Loavies bestelling aan jullie zien met een paar onwijs leuke sneakers, een toffe rugzak en de bekende ‘Classy Coat’.

De jas vond ik onwijs tof maar helaas toen ik hem goed ging passen bleek hij toch te groot voor mij te zijn. Ik ben niet zo heel lang en omdat de jas one size is zag je mij niet meer terug om het zo maar te zeggen. Ik heb daarom de jas retour gedaan en kwam als vervangingen een ander tof item tegen die ik heb besteld. Namelijk de DIY Letter banner. Vandaag laat ik het je zien!

1De letter banner is echt onwijs tof, je kunt namelijk je eigen slinger maken doormiddel van letters en leuke symbolen. In totaal zitten er 122 letters, symbolen en leestekens in waarmee je van alles kunt maken. Een leuke quote, je naam of in mijn geval, de naam van mijn blog.

2

3

In het pakketje zitten kleine pinnetjes waarmee je de letter met elkaar kunt verbinden. Ben je het zat dan haal je het makkelijk weer uit elkaar en maak je een nieuwe banner. Super leuk dacht ik zo en daarom vond ik het wel een tof idee om Fablouise.nl met de letters te maken en boven mijn werkplek te hangen.

5

Ik vind de banner echt onwijs leuk bedacht en vind het een tof item boven mijn bureau. Er zitten genoeg letters en pinnetjes in om nog een slinger te maken met iets anders erop. Het is simpel, stevig en heel leuk om je slaapkamer, je werkplek of woonkamer mee te decoreren.

6

De letter banner is verkrijgbaar voor €12,95

Wat vind jij van de letter banner?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram