DIY || Juweeltjes om op te eten!

DIY || Juweeltjes om op te eten!

c5

Lekker in de keuken staan en zoetige taartjes maken vind ik de laatste tijd ontzettend leuk om te doen.  Afgelopen weekend heb ik dat daarom ook volop gedaan met het regenachtige weer op de achtergrond en een hoop heerlijke zoetige hapjes gemaakt.

Ik liet je de Oreo Pops als zien en nu is het tijd voor de cakejes waar ik best trots op ben. Ik noem het juweeltjes en ze zijn bijna te schattig om op te eten. Kijk mee!

c1

Voor het maken van deze mini muffins heb ik gebruik gemaakt van een basis recept voor vanille muffins. Ik koos ervoor om schattige mini muffins te maken! Maak het beslag volgens recept en vul je vormpjes met het beslag.

Wanneer de muffins in de oven zitten is het tijd voor versiering. Ik vond het wel leuk om fondant te gebruiken. Ik kocht een pakje met baby blauw fondant, dit ging ik uitrollen met wat poedersuiker en natuurlijk een deegroller. Door er poedersuiker op te strooien plakt de fondant niet vast. Vervolgens maakte ik met een rond vormpje, ronde plakjes.

c2

Toen was het tijd voor het versieren. Ik heb een hoop versiersels in de kast staan en koos om schattige parel cakejes te maken. Met witte en gouden parels, roze suiker en het baby blauwe fondant creëerde ik deze cakejes. De fondant en de parels maakte ik vast met gesmolten witte chocolade!

Je kan natuurlijk helemaal los gaan met de versiering en je eigen draai eraan geven. Ik koos voor deze combi en ik ben er best trots op. Naast dat ze er prachtig en schattig uitzien smaakte ze ook heerlijk!

c3

c4

Wat vind jij van mijn juweeltjes? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram