DIY Festival Short

DIY Festival Short

diy1Het festival seizoen is begonnen en dat betekent dat je natuurlijk op vele festival terreinen de komende tijd lekker uit je bol kan gaan. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik zelf nog maar 1 keer bij een festival ben geweest.. oeps!

Ik vind het wel hartstikke leuk als ik iedereen er zo over hoor, de sfeer, de muziek en ook de outfit die je bij elkaar kunt zoeken om die dag mee te showen is gewoon hartstikke leuk. Heb je er ook nog is lekker weer bij, dan is het plaatje natuurlijk helemaal perfect.

diy3

Nu ben ik toch even in het festival sfeertje gedoken en heb ik in samenwerking met CoolCat mijn eigen festival short gemaakt. Ik ben aan de slag gegaan om een simpele short te gaan customizen en mijn eigen draai eraan te geven!diy5

Wat ik altijd heel erg tof vind is het destroy effect op broeken en dat heb ik ook geprobeerd te maken op de short. Met een schaartje heb ik op verschillende plekken sneden gemaakt en vervolgens ben ik met een pincet het ‘destroy effect’ gaan maken.

Als extra vond ik het wel een leuk idee om wit kant achter de gaten te plakken, dit maakt het nog een beetje schattiger en ook een beetje boho.  Als laatste nog een paar studs verwerken in het broekje en klaar is mijn eigen festival short! 
diy6
Ik combineer de short met een luchtige tanktop uit de festival collectie van Coolcat, mijn biker boots van H&M erbij, zonnebril op en nog een fleurige bloemenkrans gewikkeld om mijn arm. Stoer en toch vrouwelijk. Let’s Go!

diy2

diy1

coolcat1

Nou voor iemand die nog maar 1 keer een festival van dichtbij heeft gezien is het best gelukt toch? 

Ben jij een festival bezoeker? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram