DIY | Decorate boring Party stuff

DIY | Decorate boring Party stuff

Je hebt vast een kast vol liggen met papieren bekertjes, parasolletjes, vlaggetjes en noem maar op. En daar zullen vast een aantal saaie items tussen die handig zijn om een keer te gebruiken bij een feestje, maar eigenlijk wel een beetje saai of totaal niet feestelijk.

Zelf heb ik ook een aantal van die spulletjes die ik niet gebruik omdat ik ze saai vind en om die reden ben ik aan de slag gegaan en heb ze een stuk feestelijker gemaakt. Benieuwd hoe? Kijk snel mee!Voor de Kerstdagen. Papieren bekertjes met een goud randje!

Papieren bekertjes zijn handig en vooral deze mini varianten die heel leuk zijn om te gebruiken bij dessert drankjes. Ze zijn super saai en om ze helemaal in de kerstsfeer te maken heb ik ze beplakt met gouden folie papier. Even wat papierlijm aanbrengen op de bekertjes en plakken maar. Even goed aandrukken zodat het goed vast zit en dit ziet er direct een stuk feestelijker uit op een kersttafel.


Voor een verjaardag. Papieren bekertjes met confetti & confetti parapluutjes!

Je kunt natuurlijk alles kiezen om je decoratie op te vrolijken en zo ook met natuurlijk confetti. Ik hou van confetti want het maakt alles een stuk vrolijker. Denk bijvoorbeeld aan deze leuke placemats die je ook gemakkelijk maakt met confetti. Ik heb opnieuw de bekertjes voorzien van een laagje lijm en vervolgens even door de confetti gerold. Even weer goed aandrukken en klaar zijn ze.

Ook had ik nog een aantal ‘saaie’ papieren parapluutjes liggen. De print hierop zat was helemaal niet zo leuk en om ze lekker opvallend en passend te maken bij een vrolijk feestjes heb ik ook deze gerold door de lijm en vervolgens door de confetti. Goed laten drogen en klaar zijn ze!


Je kunt natuurlijk alles gebruiken voor het versieren van je saaie party spulletjes. Let er wel op dat het niet in aanraking komt met eten of dat het goed vast zit. Je wilt natuurlijk niet confetti snippers op je taartje. 


 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram