DIY | Christmas Glitter Confetti Ball!

DIY | Christmas Glitter Confetti Ball!

Alweer heel wat blog jaartjes geleden publiceerde ik een DIY waarin ik liet zien dat je heel gemakkelijk toffe glitter kerstballen kunt maken. Hoogtijd om even weer een nieuwe variant hier op te maken met lekker veel glitter, gold flakes en confetti.

Wat heb je nodig voor deze DIY Christmas Confetti Ball

 • Doorzichtige kerstbal van de Wibra
 • Confetti van de Action
 • Gold Flakes van Action (ook in zilver verkrijgbaar)
 • Kerstslinger
 • Gouden glitter sterretjes

Bij mijn zoektocht naar leuke glitters in de Action kwam ik een geweldig doosje tegen vol met stukjes gouden papier. Het zijn van die gouden flakes die je ook in eetbare variant hebt om bijvoorbeeld gebakjes super de luxe te maken (bladgoud). Bij de Action vind je dus een doosje met niet-eetbare gouden flokjes die echt ideaal zijn voor deze DIY en heel goedkoop.

De doorzichtige kerstballen die ik kocht bij de Wibra kun je gemakkelijk openen en vervolgens helemaal vullen naar wens. Je kan hem daarna weer goed sluiten maar als je bang bent dat hij weer open gaat kun je er altijd voor kiezen om een klein plakbandje te plakken.

Plaatst er een leuke strik aan of natuurlijk een kerstbal haakje en klaar zijn ze om in de boom te hangen.

Bij het zien van de kerstballen word ik helemaal vrolijk. Beneden in de woonkamer ga ik mijn boom vullen met klassieke  kerstballen en stijlvolle kleuren. In mijn werkkamer ga ik voor een wat ‘gekkere’ variant waar wat meer kleur in kan en dan ook deze crazy kerstballen. Ik heb namelijk een mini witte kerstboom waar deze kerstballen natuurlijk helemaal uitknallen!


Wat vind jij van de DIY Christmas glitter confetti kerstballen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 26 november 2018 / 22:01

  Wat een leuk idee, zo vrolijk! Als je je hele kerstboom hiermee volhangt is dat echt een plaatje, denk ik!

 2. 26 november 2018 / 16:10

  Zo schattig! Leuk al die confetti DIY’s 🙂

 3. Lisa
  26 november 2018 / 12:35

  Wauw! Super leuk en vrolijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram