DIY | Candy Cane & Snowman Cake Toppers!

DIY | Candy Cane & Snowman Cake Toppers!

De kerstdagen komen steeds meer inzicht en daarom heb ik een aantal leuke DIY’s voor je! Met onderstaande printable kun je namelijk al je baksels en hapjes feestelijk versieren!

Print je favoriet uit, de Candy Canes of de Snowman, knip ze uit, bevestig ze op een satéprikker en klaar zijn ze voor gebruik!Ik print het zelf uit op stevig papier, hierdoor blijft de illustratie natuurlijk het mooist rechtop de prikker staan. Fotopapier is helemaal top en intenser voor de kleuren.Candy Cane Cake Toppers


Snowman Cake ToppersJe kunt er natuurijk voor kiezen om voor iedere muffin, kaasplankje een prikker te doen maar het is ook heel leuk om meerdere bij elkaar te doen op een taart en gebruik te maken van verschillende lengtes prikkers. Hierdoor creëer je echt een gezellige feestelijk effect.
* Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen. Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries. All designs by Fablouise


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram