Dit zijn de leukste telefoonhoesjes!

Dit zijn de leukste telefoonhoesjes!

Een tijdje geleden betrapte ik mijzelf erop dat ik best een voorraad aan verschillende telefoonhoesjes in de kast heb liggen. Ik vind het namelijk ontzettend leuk om regelmatig mijn hoesje te verwisselen voor iets nieuws.

Bijvoorbeeld een nieuw kleurtje, eentje met glitters of wat dacht je van een toffe print. Soms kan ik zelf het telefoonhoesje laten matchen met mijn outfit, hoe grappig is dat! Elke keer wanneer ik er een nieuw telefoonhoesje omheen doe dan voelt het bijna als een nieuwe telefoon. Er zijn ook zoveel toffe hoesjes verkrijgbaar en omdat het zo leuk blijft om er af en toe weer eentje bij te kopen heb ik voor je de de leukste telefoonhoesjes bij elkaar gezet!


Vroeger toen er nog niet voor iedere telefoon een hoesje verkrijgbaar was vond ik het altijd wel jammer dat ik nooit een nieuwe look eraan kon geven. Je zag dan altijd zulke leuke printjes, maar je moest echt de nieuwste van het nieuwste mobieltje hebben, om zoiets te kunnen hebben. Tegenwoordig is dat helemaal anders en zijn er vrijwel voor iedere type telefoon leuke hoesjes verkrijgbaar en is er voor ieder wel een tof exemplaar te vinden.

Bovenstaande hoesjes zijn allemaal afkomstig van Casimoda, een webshop met heel veel keuze als het gaat om toffe telefoonhoesjes. Naast dat ze je telefoon beschermen (wat natuurlijk het aller belangrijkste is) hebben ze ook nog is originele ontwerpjes en dat maakt het nog leuker.

Ik ben zelf echt dol op hoesjes met een toffe print erop. Zoals het roze hoesje met de tijgertjes erop vind ik echt heel tof en die met de kreetjes is ook zo leuk voor de zomer!


Wissel jij ook vaak van telefoonhoesje? Welke telefoonhoesje vind jij het leukste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 19 juli 2019 / 06:36

  Super leuke hoesjes allemaal! Ik wissel eigenlijk niet mijn hoesje, maar gebruik het hoesje dat ik heb tot ‘ie aan vervanging toe is of ik er echt op uitgekeken ben. Vind het pink leopard hoesje heel leuk!

 2. 18 juli 2019 / 20:54

  Die met die bloemen vind ik heel mooi! En die met die kreefjes vind ik ook leuk! Ik wissel ook wel vaak van hoesje, maar ik heb altijd wel een silliconen hoesje.

  • Laura Louise
   Auteur
   19 juli 2019 / 12:18

   Jaa ik heb ook heel liefst altijd een siliconen hoesje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram