Dit zijn de fijnste speeltjes voor in de slaapkamer!

Dit zijn de fijnste speeltjes voor in de slaapkamer!

Schaamde je je vroeger nog voor je seksspeeltjes in je nachtkamer, is het vandaag de dag steeds meer bespreekbaar. Vriendinnen kunnen het onderling gewoon over seks en over masturbatie hebben: er is niets vreemds meer aan.

Laten we eerlijk zijn, iedereen doet het en de ene heeft meer speeltjes dan de ander. Tijd om nooit meer terug te denken aan de tijd van taboe, en eens een lijstje op te stellen van de fijnste speeltjes voor in de slaapkamer.


Vibratie-ei

Het vibratie-ei maakte wereldwijd furore in de bekende film Fifty Shades of Grey. Het is waterproof en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Meestal heeft het een bijbehorende afstandsbediening die op twintig meter afstand nog werkt. Verrassend genoeg heeft zo’n ei tien verschillende vibratiestanden. Je kunt het eitje zelf besturen, maar je kunt je partner ook de afstandsbediening geven en je laten verrassen.

Er zijn zelfs vibratie-eieren die je online kunt besturen. Dat is dan weer ideaal voor koppels waarvan de partner ergens anders aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan je partner die voor het werk in het buitenland zit, of aan een langeafstandsrelatie die op deze manier een stuk plezieriger wordt. Kijk eens bij Hismith om te zien wat voor leuks er nog meer te ontdekken valt.

Bron Pexels – Cottonbro studio


De ouderwetse dildo voldoet nog steeds

De dildo voldoet nog steeds ruimschoots. Vandaag de dag zijn er een heleboel soorten van. Denk aan een realistische dildo, die lijkt op (en voelt als) een echte penis, een glazen dildo, een metalen dildo, een fisting dildo of een opblaasbare dildo. Probeer ze allemaal een keertje uit en kom erachter wat je zelf het fijnst vindt.

Tip: gebruik glijmiddel wanneer je de dildo naar binnen brengt. Dat voelt een stuk prettiger aan. Zelfs als je al wat nat bent, is glijmiddel gebruiken nog steeds een aanrader.


Satisfyer Pro

Dit was het afgelopen jaar het seksspeeltje van het jaar. De Satisfyer Pro. Er is zelfs een liedje over gemaakt. Met een reden, want dit speeltje geeft heel veel vrouwen het meeste genot dat ze maar kunnen krijgen. Het is namelijk een heel gevoelig speeltje. Je zet deze vibrator op de clitoris. Door middel van luchtdruk stimuleer je dan niet alleen je clitoris, maar echt alle zintuigen.

Het staat garant voor een hele avond of nacht plezier – zonder dat er een partner aan te pas komt. Al kun je natuurlijk je partner deze Satisfyer wel laten gebruiken bij jou. Heb je geen partner, dan is dit de ideale vervanging.

Bron Pexels – cottonbro studio


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram