Dit is té leuk om cadeau te doen!

Dit is té leuk om cadeau te doen!

Via BestCanvas.nl heb ik 2 hele toffe items laten ontwerpen. Super leuk voor jezelf maar ook heel leuk om iemand cadeau te doen. Ik heb het over een customized muismat en een magische mok. 

Via BestCanvas.nl kun je namelijk allerlei persoonlijke cadeautjes laten maken en bedrukken met bijvoorbeeld leuke persoonlijke foto’s of een toffe afbeelding/print. Ik heb gekozen om dit keer niet te gaan voor een foto maar door zelf ontworpen prints. Hiervan heb ik een muismat laten ontwerpen en een mok. Benieuwd? Kijk snel mee!

Vrijwel iedere dag zit ik achter mijn iMac te werken voor mijn blog, lekker rond te surfen of te ontwerpen . Nu heb ik mijn iMac al heel wat jaartjes alleen het enige wat eigenlijk altijd ontbrak was een muismat. Ik gebruike eigenlijk altijd een tijdschrift als muismat maar ik heb nooit echt een mooie muismat gevonden die een beetje past in mijn werkkamer. En ja ik ben nu eenma. een beetje een pietje precies en wil graag zat ook mijn muismat een beetje matcht met mijn inrichting. Oeps!

Bij BestCanvas.nl kun je heel veel verschillende dingen laten ontwerpen, van verschillende wanddecoratie zoals een foto op canvas, kussentjes een fotolijst tot cadeautjes met je foto erop. Zo ook dus een muismat. Het leuke hiervan is natuurlijk dat je hier een persoonlijke favoriete foto op kunt laten zetten maar heel eerlijk, ik raak altijd heel snel uitgekeken hierop en zoals ik al zei, wou ik graag wel dat het een beetje stijlvol is in mijn werkkamer. Ik heb daarom gekozen om deze zelf ontworpen roze stippen print erop te laten zetten met mijn logo erbij. Het resultaat vind ik echt super leuk geworden en ik heb zelf een beetje het idee dat ik mijn eigen merchandise heb!


Dan had ik het ook nog over een magische mok en je zult je natuurlijk al af hebben gevraagd wat dat nu precies is. In mijn werkkamer drink ik een hoop kopjes thee en daar past ook wel een speciale mok bij dacht ik zo. Ik zag namelijk dat je ook een mok kon laten bedrukken met je foto en ook een magische mok. Eentje die helemaal zwart is als hij leeg is…

Maar zodra je er warm water bij gooit en je kopje thee eruit wilt drinken dan verandert hij. De foto of afbeelding die je erop laat drukken verschijnt als sneeuw voor de zon. Hoe tof is dat?  Ideaal om iemand mee te verrassen met bijvoorbeeld een toffe foto of een lieve tekst! 

Ik heb gekozen voor de quote ‘I love Today’ wanneer ik aan het werk ga en mijn theetje uit deze mok ga drinken krijg ik direct een positieve vibe! Zodra het water weer is afgekoeld verandert de mok langzaam weer helemaal zwart.

Als je nog opzoek bent naar een persoonlijk customized cadeautje dan is BestCanvas.nl zeker een aanrader. De kwaliteit is top de levering super snel. Als je dit jaar wilt opvallen met een leuk cadeau dan is de magische mok echt een goede tip! Ook z’n leuk persoonlijk cadeau bestellen met tot maar liefst 91% korting. Klik dan hier http://bit.ly/2QdpnRc

Wat vind jij van mijn customized items?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

  1. Evelien
    2 januari 2019 / 22:10

    Oh die muismat is echt geweldig!!

  2. 17 december 2018 / 08:31

    De mok is echt super leuk ook dat je eigen logo er op staat! Love it <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram